Fókuszban a növényvédelem, irtják a kártevőket

szróbert • 2014. április 17., csütörtök •
A Szombathelyi Parkfenntartási és Temetkezési Kft. megbízásából a Növényvédő és Kártevőirtó Kft. 2014. április 24-május 5. közötti időszakban Szombathely közterületein a vadgesztenyefák növényvédelmét végzi. A permetezésre 22 és 03 óra között kerül sor. A részletekről Kiss Dávid, a Kft. ügyvezetője a frisss.hu-nak nyilatkozott.
Fókuszban a növényvédelem, irtják a kártevőket

A növényvédelem az Ady téri parkot, a Brutscher József utcát, a Pelikán parkot, a Brenner parkot, a Markusovszky u. 2. keleti oldalát, a Reviczky Gyula utcát, a Thököly tömbbelsőt, az Aréna utcát, a Király u. 7-9. tömbbelsőt, az Ezredévi parkot, a 11-es Huszár úti lakótelepi tömbbelsőt, a Neumann János Iskola előtti parkot, a Szent Imre herceg utcát, a Béke teret, a Mérleg utcát, a Szőllősi sétányt, a Kenderesi utcát, a Szent István parkot, a Simon István utcát a Perint partján, a Szent Gellért út 47. keleti oldalát, a Váci Mihály u. 2. keleti oldalán lévő parkolót és a Paragvári út közötti szakaszt, a Faludi Ferenc utca 10-16 tömbbelső parkoló melletti részét érinti.

Kiss Dávid, a Szompark Kft. ügyvezetője tájékoztatja a frisss.hu olvasóit

A frisss.hu azt is megtudta, hogy a Szombathelyi Parkfenntartási és Temetkezési Kft. megbízásából a Növényvédő és Kártevőirtó Kft. április 24-május 5. közötti időszakban Szombathely város alábbi közterületein végzi a fenyők növényvédelmét: Paragvári u., Antall József tér, Szily János utca Szily János szobor két oldalán, Szent Márton utca-Wesselényi Miklós utca kereszteződése a szobor mellett, Gayer park, Éhen Gyula tér, Sugár út, Pázmány Péter körút 21., Perintparti sétány 1-7, Olad falu.

A permetezésre 22:00 és 03:00 óra között kerül sor.

közösség

további frisss

lap tetejére