Egész nyáron Barátok közt: a Mátyás király térről Sri Lankára

Szita Róbert Fotó: Horváth Csaba és rtlklub.hu • 2015. június 25., csütörtök •
Örülhetnek a rajongók, noha rövid időre leáll a forgatás, ám a sorozatot egész nyáron sugározza a legnézettebb televíziós kereskedelmi csatorna. Vili bácsival, a Mátyás király téri házfelügyelővel a forgatás kulisszatitkairól és a nyári vakációról is beszélgettünk.
Egész nyáron Barátok közt: a Mátyás király térről Sri Lankára

 

Minden este konfliktus
A kulisszatitkokról ugyan nem árulhatott el sok információt Várkonyi András, de megtudtuk, hogy a nyár igazi újdonsága lesz, hogy nem áll le a Barátok Közt sugárzása, és a forgatás során is csak egy kis szünet lesz. 

De nem lesz szünet a konfliktusokban – ezt már Vili bá árulta el sejtelmesen a frisss.hu-nak nyilatkozva, majd hozzátette, hogy az öreg házfelügyelő bácsi, a kedves, de mindig morgolódó bópeer továbbra is megpróbál vigyázni a környezetére, és az asszonyra, akivel együtt éli mindennapjait. 

A beköszöntött vakáció kapcsán mi is megkérdeztük, milyen diák volt ő, illetve, hogy milyen lesz a Barátok közt nyári pihenője.  

Diákcsínyek 

A Barátok közt sztárjai közé tartozó Vili bácsi egyébként igazi lázadó volt, akiről bizony az általános iskolában nem sokan gondolták volna, hogy viszi valamire a nagy betűs életben, sőt még két diplomát is begyűjt. A nemrég startoló vakáció kapcsán arra kértük, hogy az iskolai éveire emlékezzen. 
Rossz gyerek voltam? Lehet, bár én inkább azt mondanám, hogy minden rosszban benne voltam, szerettem csavarogni, mászkálni, a Duna-parton még a cigit is kipróbáltuk 8 éves koromban – mondta Vili bá'. 

Vili bácsit megszemélyesítő Várkonyi András ellenőrzőiben egész intőgyűjtemény található. Másokhoz hasonlóan vele is előfordult, hogy nem készítette el a házi feladatát és nem tanulta meg a verset, és még kézimunkából is egyest kapott. Vili bácsi tornából lett volna a legjobb, legalábbis ha azt az iskolai órán csinálja. Történt ugyanis, hogy meglógott az óvodából, átmászott a 8 méteres kerítésen a barátjával, és ebből bizony borzasztó nagy botrány lett. András azért is intőt kapott, mert megkergette a lányokat.

Igaziból a lányokra nem emlékszem, én csak édesapám fojtott mosolyára emlékszem, hogy megpróbált engem szigorúan rendre utasítani, igen kevés erkölcsi alappal, de hát miután alá kellett írnia az intőt, engem azért meg kellett, hogy rójon – tette hozzá a színész. 

A frisss.hu azt is megtudta Vili bácsitól, hogy a forgatás július közepén egy minimális időre leáll, így a pihenésre is jut majd idő. A színész és családja először a Balatonra utaznak, Zamárdi lesz a célpont, majd Sri Lankán nyaralnak egy hetet. 

közösség

további frisss

lap tetejére