Cucu: szeretnénk meglepetést okozni!

Szita Róbert - Fotó: Hornyák Emőke • 2016. július 15., péntek •
A Haladás csapatkapitánya szerint készen áll és egységes lesz a szombathelyi csapat a Fradi ellen.
Cucu: szeretnénk meglepetést okozni!

A szombat esti bajnoki rajtra készülő Szombathelyi Switelsky-Haladás NB I-es labdarúgó csapata a bajnoki címvédő Ferencváros ellen kezdi meg idei NB I-es szereplését. Az első fordulóban megrendezendő rangadó esélyeiről a szombathelyi zöld-fehérek csapatkapitányát kérdeztük. 

Cucu! Ugyanolyan egységes csapat lesz a Hali, mint amilyen áprilisban, az utolsó tavalyi fordulókban volt? 
Bízom benne! A tavalyi kezdőcsapatból csak Thomas Wills igazolt el, tehát a csapat gerince megmaradt. Nagyjából ugyanazzal a kezdő tizeneggyel lépünk pályára szombaton is, mint amelyikkel tavaly az 5. helyre futottunk be. Az érkező fiataloknak még időre lesz szükségük, de a csapategységgel biztosan nem lesz probléma. 

Milyen ellenfél lesz a Fradi? 
Nagyon erős. A Fradi idén is ugyanolyan jó csapat, mint tavaly volt. Ugyanolyan nehéz lesz ellenük, mint korábban. Annak ellenére, hogy Nagy Ádám már eligazolt, nem gyengültek meg, bár tudjuk, hogy az Ádám hányéban kieső óriási futómennyiség még a Fradi számára is érezhető lesz. A középpályás-játékuk biztonsága hiányos lehet, ezt akár ki is használhatjuk. 

Van esély a pontszerzésre?
Természetesen. Szombaton sem feltartott kézzel megyünk az Üllői útra, szeretnénk meglepetést okozni. Mi mér nem egyszer fejtörést okoztunk a Fradinak, erre készülünk most is. Azt gondolom, készen állunk, a szurkolóink is elkísérnek és, ha a szerencse is mellénk szegődik, akkor ponttal térhetünk haza.  

A Ferencváros – Haladás meccs szombaton 20 óra 30 perckor kezdődik az Üllői úton. 

 

közösség

további frisss

lap tetejére