Az hihető, hogy bizonyos szavak beírásától megőrül a youtube, meg a google?

Horváth Maja • 2015. augusztus 09., vasárnap •
Pedig így van, irtó furcsa dolgokat produkálnak, próbálja ki!
Az hihető, hogy bizonyos szavak beírásától megőrül a youtube, meg a google?

Állítólag csak arról van szó, hogy a youtube és a google programfejlesztői is emberek, és néha vicces kedvükben vannak. Ilyenkor látszólag teljesen ad hoc jelleggel különböző keresendő szavakhoz olyan reakciókat rendelnek hozzá, hogy nem hiszünk a szemünknek.

Mert ki gondolná, hogy ha rákeresünk a youtube-on a „do the harlem shake”-re, akkor először csak a youtube logo kezd el ide-oda mozogni, majd amikor elkezdődik a refrén, akkor már minden táncol a képernyőn. Nagyon vicces, nézze csak meg!

Az egyik legizgalmasabb, keresést követő reakciót úgy tapasztalhatjuk meg, ha a google-ba beírjuk, hogy „zerg rush”. Ekkor ugyanis kicsi „O” betűk jelennek meg a képernyőn és elpusztítják a találatainkat. A legviccesebb az egészben, hogy le tudjuk őket vadászni az egerünkkel, pont, mint egy video-játékban. Nem kell bepánikolni akkor sem, ha ők győznek, mert nem bántanak, csak miután az összes eredményt megették két nagy „G” betűt formálnak a lap alján, és kész.

Úgy tűnik, a programozóknak humorérzékért sem kell a szomszédba menniük, mert kitalálták, ha valaki a google-tól szeretné megtudni, mi a válasz az életre, az univerzumra és úgy általában mindenre, azaz angolul beüti, hogy „answer to life the universe and everything”, akkor megjelenik egy számológép, rajta a válasszal, ami 42. Így számmal kiírva, 42. Ez tehát az élet nagy titka!

Ha érdeklik a semmi értelemmel nem bíró idióta reakciók a világ legnagyobb portáljain, akkor nézzék meg ezt a videót, itt további ötleteket is kaphatnak.

 

közösség

további frisss

lap tetejére