A futsal egyre népszerűbb és eredményesebb

Szita Róbert • 2015. szeptember 01., kedd •
Megkezdődött az NB I-es futsal bajnokság 2015/2016-os idénye. A tavalyi bronzérmes Swietelsky-Haladás VSE csapata hétfő este Budaörsön vendégszerepelt. Fotónk az Aramis SE elleni legutóbbi hazai meccsen készült.
A futsal egyre népszerűbb és eredményesebb

A frisss.hu a bajnoki rajt előtt Bokor Zsolt szakosztályvezetővel beszélgetett és megtudta, hogy a csapat nagyon magasra tette a lécet, de továbbra is azt szeretnék, ha a hét elején induló bajnokság végén is odaérne a csapat a dobogóra.

Remélem, sikerül tovább fejlődnünk, amihez a névadó szponzorunk a következő szezonban emelt támogatással járul hozzá. A rájátszásban szeretnénk minél előbb végezni – tette hozzá Bokor Zsolt, aki a futsal népszerűségéről elmondta, hogy az elmúlt időszakban jelentősen nőtt a sportág respektje, hiszen a felnőtt csapat mellett a szombathelyi utánpótlás is egyre jobb eredményeket ér el.

Erre kiváló példa, hogy az U20-asok a Berettyóújfalu mögött a 2. helyen végeztek.  A sikerkovács, Marcos Angulo is nálunk maradt, a szlovák szövetségi kapitányi megbízatását abba is hagyta, csak a klubunkra koncentrál - fogalmazott Bokor Zsolt. 

És akkor most nézzük, mi történt Budaörsön…
Aramis SE – Swietelsky-Haladás VSE 6-3 (3-1)

Nem sikerült a nyitány, a szombathelyi futsal csapat vereséget szenvedett az NB I. első fordulójában. A hazaiak masszívan védekeztek és eredményes kontráikkal kerekedtek a vasiak fölé. A Haladás sok hibával játszott, ennél a játéknál sokkal többre képesek a szombathelyi fiúk, amit jövő héten hazai pályán bizonyíthatnak. A Hali góljait Németh Péter (2) és Hajmási Milán szerezték. 

közösség

további frisss

lap tetejére