A Plakát lány - Nagy Amira

HÁ • 2011. december 23., péntek •
Szerkesztőségünkben járt Nagy Amira, a Frisss Fm plakát lánya. Elárulta, ő is a Frisss FM-t hallgatja. Anyukája az Arab Emírségekben él, ahova - reményei szerint - egy évre kiköltözik, amint befejezte az iskolát. Hogy milyen érzés a plakátokon szerepelni, és hogy hányan ismerik meg az utcán, arról ő maga mesél nekünk.

szerkesztőségünkben járt Nagy Amira

Milyen visszajelzéseket kapsz a plakáttal kapcsolatban, felismernek?

Megtisztelő, hogy engem kértek fel arra legyek a Frisss FM 97.7 reklámarca. A fotózás már november elején lezajlott, és amíg nem kerültek ki a plakátok, nem is nagyon mondtam senkinek. Most, hogy kikerültek a  Szombathely szerte, nagyon sokan megismernek, és mindenkinek nagyon tetszik. Alapvetően nagyon jó visszajelzéseket kapok. 

Iskola mellett modellként dolgozol, vagy ez egyedi eset volt?

Ez volt az első, hogy részt vettem ilyen nagy szabású kampányban, még nem is nagyon gondolkoztam ilyesmiben. Mostanában nagyon sok bátorítást kapok otthon, az utcán vagy akár az iskolában is, ezért komolyan elgondolkoztam azon, hogy belevágjak. Igazság szerint már szerepeltem naptárakon, de az sem volt ekkora horderejű.

Szüleid mit szólnak ahhoz, hogy lányuk szinte mindenhol ott van?

Anyukám  nem látta még a plakátokat, csak a képeket amiket átküldtem, mert a szüleim elváltak, és anyukám az Arab Emírségekben él. Tőle örököltem az egzotikus vonalat. Apukámmal élek Szombathelyen, ő nap mint nap találkozik a plakátokkal, és elmondhatatlanul büszke rám. 

Mesélj nekem erről. Te is éltél külföldön?

Igen, a '90-es évek elején még az egész család kiköltözött az Emírségegbe és egészen 2001-ig ott éltünk. Azóta pedig ismét Szombathelyen lakom. Sajnos csak ritkán tudok kiutazni anyukámat meglátogatni, de tervezem, hogy ha az iskolát befejeztem egy évre ismét odaköltözöm, és dolgozni fogok.

Említetted, hogy iskolába jársz. Melyikbe, hányadikos vagy?

Az Orlayba járok, és ez az utolsó évem. Jövőre fogok érettségizni. Még nem döntöttem el, hogy maradok-e még a suliban, vagy hol fogok tovább tanulni, ha visszajöttem.

frisss

közösség

további frisss

lap tetejére