Támogatóra lelt a Crushers

• 2020. január 13., hétfő •
A szombathelyi amerikai futball csapatot a jövőben az egyik helyi független biztosítási alkusz segíti.
Támogatóra lelt a Crushers

Fennállásának újabb mérföldkövéhez érkezett a Szombathely Crushers. A vasi megyeszékhely amerikai futball csapata első névadó szponzori szerződését köthette meg a város egyik független biztosítási alkuszával. A megállapodást a Városházán jelentették be. A cég képviseletében Hajgató Szilveszter ügyvezető elmondta: többek között azért álltak a Zúzók mellé, mert úgy látják, mind a sportág, mind pedig a csapat marketing értéke folyamatosan nő. Meggyőződése, hogy a Crushers személyében egy feltörekvő, sikeres alakulatot támogathatnak a jövőben. A felek közti szponzori megállapodást illetően annyit árult a sajtó képviselőinek, hogy egy hosszútávú és folyamatosan megújuló együttműködésről van szó.

"Ez a támogatás hatalmas erővel bír, mivel ezáltal meg tudjuk valósítani azokat a terveinket, álmainkat, amelyeket régóta dédelgettünk. Tudjuk biztosítani azokat a feltételeket egy amerikai játékosnak, amelyek alapján egész évre itt tarthatjuk és emellett még a fiatalokat is foglalkozik. A másik fontos hozadéka lehet ennek a szponzorációnak, hogy a mérkőzéseken színvonalasabb technikát tudunk biztosítani. Mire gondolok: esetleg több kamerával tudnánk megjelenni egy hazai derbin és egy nagyobb kivetítőt is szeretnék, amin vissza lehet játszani a nézőknek az egyes szituációkat - ezzel is erősítve a szurkolóbázisunkat" - mondta el lapunknak Májer László klubelnök, külön kiemelve, hogy idén immár nyíltan a HFL-re, azaz a legmagasabb osztályra készül a csapat. Hozzátette: az élvonalhoz való csatlakozásnak nem csak anyagi, hanem utánpótlás követelményei is vannak. Ennélfogva, ha ezt a szponzorációs megállapodást korábban sikerült volna tető alá hozni, azzal sem lett volna biztosítva a HFL elérése.

Friss(s) hír a klubbal kapcsolatban, hogy sikerült leigazolniuk a brit Stuart Reest, aki Portsmouthból érkezett Szombathelyre. "Róla azt kell tudni, hogy 5 éve ismerkedett meg a sportággal, előtte labdarúgó kapus volt. Irányítóként számítunk rá elsősorban, de vélhetően sokszor láthatjuk majd elkapóként, illetve rúgóként a pályán. Bízom benne, hogy nagyon sok pluszt tud adni az újaknak. Szerepvállalásával irányító poszton verseny alakulhat ki az edzéseken és a mérkőzéseken is" - tájékoztatott a klubelnök.  

A sajtótájékoztatón elhangzott az is, hogy megoldódnak a Zúzók helyi pályagondjai is.

 

frisss

közösség

további frisss

lap tetejére