Nyílt levél Nemény Andrásnak

• 2024. március 20., szerda •
A Szombathelyi Fidesz-KDNP-frakció nyílt levelet juttatott el szerkesztőségünkhöz, melyet az alábbiakban olvashatnak:
Nyílt levél Nemény Andrásnak

Tisztelt Polgármester Úr!

Mint arról Ön is értesülhetett, Czeglédy Csabát közleményben szólítottuk fel, hogy nyilatkozzon arról: elismeri-e, hogy a Veszprém Megyei Bíróság folytatólagosan elkövetett, az adóbevételt jelentős mértékben csökkentő adócsalás bűntette, magánokirat-hamisítás miatt jogerősen szabadságvesztésre ítélte.

Czeglédy Csaba hallgatásával elismerte azt a tényt, hogy ő egy jogerősen elítélt adóbűnöző.

A szombathelyi Fidesz-KDNP-frakció álláspontja az, hogy Czeglédy Csabának vállalnia kell tetteinek morális következményét.

Tisztelt Polgármester Úr!

Felszólítjuk Önt, nyilatkozzon arról, hogy volt-e tudomása arról, hogy Czeglédy Csabát adócsalás bűntette és más bűncselekmények miatt a Veszprém Megyei Bíróság 1 év 4 hónap szabadságvesztésre ítélte?
Ha igen, miért nem határolódott el tőle?
Amennyiben nem tudott a jogerős ítéletről, akkor most, hogy tudomására jutott, elhatárolódik-e az elítélt Czeglédy Csabától?

A szombathelyi Fidesz-KDNP pártszövetség álláspontja egyértelműen az, hogy jogerősen elítélt bűnözőnek nincs helye a közéletben!

Szombathelyi Fidesz-KDNP-frakció

Fotó: youtube.com