Éremeső: sikeresen szerepeltek a „Leo” Karate-do SE versenyzői

SzR • 2016. március 26., szombat •
Tökölön rendezték a Kakusei Országos Bajnokságot, mely egy nyílt rendezésű karateverseny. A vasi színeket a „Leo” Karate-do SE képviselte 7 fővel. A karatés különítmény 5 arany-, 2 ezüst- és 4 bronzéremmel tért haza.
Éremeső: sikeresen szerepeltek a „Leo” Karate-do SE versenyzői

A 8-9 éves korosztályban kata (formagyakorlat) versenyszámban Takács Klaudia a dobogó legfelső fokára állhatott fel magabiztos küzdelmei után, míg kumite (küzdelem) versenyszámban a bronzérmet szerzett. Ugyanebben a korosztályban a fiúk között Kovács Ákos szerepelt gyönyörűen, aki szintén formagyakorlatban 1. helyen végzett és küzdelemben 3. lett a nagyon erős mezőnyben.

A 10-11 éveseknél formagyakorlatban Dávid Boglárka indult. Valamennyi ellenfele rutinosabb volt nála, ám Boglárka a bronzérmet így is meg tudta szerezni. Majd küzdelemben remekelt, ahol az előkelő 2. helyen végzett. A fiúk közt Gerebics Márton formagyakorlatban szépen menetelt a döntőig, ahol régi riválisát győzte le magabiztos 3:0 arányban, így a dobogó legfelső fokára állhatott fel.

A 12-13 évesek között Takács Róbert indult, akit 2 győzelme után állítottak meg, de a bronzéremért való meccset magabiztosan nyerte. A küzdelem versenyszámra kicsit elfáradt, s így kevésbé tudott koncentrálni. Az első győztes meccse után kikapott, így az 5. helyen zárt.

A 14-15 éveseknél formagyakorlatban Kajdacsy Viktória parádézott, aki első meccsén 4:1 arányban győzte le a nála magasabb övfokozattal rendelkező ellenfelét. A döntőben szépen helyt állt, ám képzettebb és tapasztaltabb ellenfelét nem sikerült legyőznie. Így elégedetten állhatott fel a dobogó második fokára. 

Felnőtt női korosztályban Németh Zsuzsanna két aranyérmet szerzett, hiszen formagyakorlatban és küzdelemben is verhetetlen volt. 
A fotón szerepelnek:
Alsó sor balról jobbra: Kovács Ákos, Takács Klaudia
Felső sor: Gerebics Márton, Takács Róbert, Kajdacsy Viktória, Dávid Boglárka és Németh Zsuzsanna.

 

frisss

közösség

további frisss

lap tetejére