Vereség Berettyóújfaluban

• 2012. február 07., kedd •
4–1-es vereséggel zárta berettyói túráját az Admiral-Haladás VSE. A mieink tisztességgel helyt álltak az egyik legjobb erőkből álló honi futsal csapat otthonában.

 

A hosszú utazás fáradalmai nem látszottak meg a mieinken: kiválóam kezdtek Czeglédiék, így nem is okozott meglepetést, hogy néhány másodperccel a kezdő sípszó után 0–1-et mutatott az eredményjelző tábla. A zöld-fehérek okosan, taktikusan futballoztak, ám a félidő derekán egy rövidzárlatot kihasznált a rutinos hazai egység, és két perc alatt, két rögzített szituációt követően megfordította az állást. A játékrész hajrájában tovább növelte előnyét a Berettyó, így a szünetre 3–1-es vezetéssel vonulhatott a vendéglátó.

A második félidőben kevés helyzet adódott mindkét kapu előtt, jobbára a mezőnyben folyt a játék. A hajrában Pálmay Tamás lehozta kapusát, ám gólt nem a szombathelyiek, hanem a hazaiak szereztek, kialakítva a 4–1-es végeredményt.

–  Nem vallottunk szégyent, a fiúk becsülettel küzdöttek, ám ez a teljesítmény ma kevés volt az egyik legjobb magyar futsal csapat ellen. Ha egy kicsit jobban koncentrálunk, akár meglepetést is okozhattunk volna. Mindenesetre így sem tudom elmarasztalni a srácokat, hiszen megnehezítették a Berettyóújfalu dolgát – értékelte a találkozót Pálmay Tamás, a zöld-fehérek szakvezetője a lefújást követően. 

 

közösség

további frisss

lap tetejére