Paksra került a Szurkolók Kupája

szróbert • 2014. február 09., vasárnap •
Február 8-án a szurkolók fociztak a Haladás VSE Rohonci úti munkacsarnokában. Az immár hetedik alkalommal lebonyolított tornát a paksi szurkolók hódították el a Hali Fans elől. A focitorna jótékony célt is szolgált, hiszen a szurkolók és a közönség a 4 éves Erdélyi Roland csontvelő-átültetését támogathatták.
Paksra került a Szurkolók Kupája

A hagyományos sportesemény már nagy népszerűségnek örvend az NB I-es futballcsapatok drukkerei körében. Idén tíz csapat lépett parkettre, melyek közül 5 volt hazai, szombathelyi együttes - tudta meg a frisss.hu a helyszínen nyilatkozó Keringer Zsolttól, a Haladás Szurkolói Klub elnökétől. Már regel 8 órakor elkezdődtek a mérkőzések és egészen kora délutánig tartottak az egytől-egyig rendkívül harcos összecsapások.

"Nagyon küzdelmes és rendkívül kemény összecsapásokon vagyunk túl, úgy gondolom, hogy az elmúlt esztendők legszorosabb mérkőzéseit tekinthették meg a kilátogatók. A hazai, szombathelyi csapatok mellett Budapestről, pontosabban Kispestről 2, illetve Kaposvárról, Kecskemétről és Paksról érkeztek a résztvevők" - tette hozzá a főszervező, Keringer Zsolt.


A helyosztók erdményei:
A 9-10. helyért: Iron Youngs (Szombathely) - White Wolves (Kaposvár) 3-2,
a 7-8. helyért: Alföldi Brigád (Kecskemét) - Haladás Szurkolói Kör (Szhely) 0-3, 
az 5-6. helyért: Nuova Guardia (Kispest) - Green White Army (Szombathely) 1-1, majd hetesek után 3-1,
a bronzmeccsen: Nuova Guardia Campione (Kispest) - Green Keyers Gents (Szombathely) 1-1, majd hetesek után itt is 3-1 lett a vége,
a kora délutáni döntőben: PSE Fans (Paks) - Hali Fans (Szombathely) 2-0.

 

 

közösség

további frisss

lap tetejére