Oda a hazai veretlenség

• 2012. február 21., kedd •
A Debrecen végig taktikusan játszva győzte le az Admiral Haladás VSE csapatát, akinek semmi sem sikerült hétfő este az élvonalbeli futsal bajnokságban. Admiral Haladás - Deac Futsal Club 3:7 (2:1)

Foto:futsalhaladas.gportal.hu

Jól kezdett az eddig hazai pályán veretlen szombathelyi futsal csapat a Debrecen elleni hétfő esti bajnokin. Az Aréna Savariában egy villanás alatt megszerezte a vezetést a a Pálmay csapat, a hajdúságiak azonban néhány perc múlva a semmiből egyenlítettek. A félidő azonban újabb hazai találattal zárult, egy eladott labda megszerzése után Horváth lőtt szépségdíjas gólt. Így ha kicsit akadozó gépezettel is, de előnnyel vonulhatott pihenőre a zöld-fehér alakulat.
Hogy aztán a második játékrész maga legyen a "pokol", arról maguk az Admiral játékosai gondoskodtak. A fiúk meglehetősen enerváltan futballoztak és bár az akarással nem volt gond, ezúttal semmi sem jött össze. A látogatók köszönték szépen a lehetőséget és kitartó küzdésüknek - no meg a hét-kilenc méterről leadott, a hazai csapat kapujába utat találó lövéseknek - köszönhetően a maguk javára fordították a mérkőzést, sőt a találkozó végére a mindent egy lapra feltevő - kapusát is mezőnyjátékosra cserélő - Haladás ellen újabb találatokat szerezve végül győztesen hagyták el az Arena Savariát.
Megtört a siker széria ; az Admiral Haladás VSE elveszítette hazai veretlenségét

Admiral Haladás VSE - Deac Futsal Club 3:7 (2:1)

Gólszerzők: Jáger, Horváth P, Egle ill., Ábel(2) Berecz (2), Nagy, Domokos, Szaláczi

 

közösség

további frisss

lap tetejére