Nincs veszítenivalónk!

• 2012. február 06., hétfő •
Berettyóújfaluba utazott a szombathelyi Admiral-Haladás VSE futsal csapata. A találkozó esélyese a házigazda, de miért ne okozna meglepetést a szombathelyi csapat?!
Nincs veszítenivalónk!

Útra kelt az Admiral-Haladás VSE futsal csapata Berettyóújfaluba. E hír önmagában nem jelentene szenzációt, ám ismerve a kelet-magyarországi útviszonyokat, mégis fontos ez az információ. A találkozónak a hazaiak az esélyesei, ám a szombathelyiek okoztak már meglepetést, például Győrben. Most is erre készülnek Jágerék!

Vasárnap este még nem volt biztos, hogy egyáltalán elutazik-e a ma esti bajnoki mérkőzésre az Admiral-Haladás, ám végül Pálmay Tamásék az indulás mellett döntöttek ma reggel.

– Azt az információt kaptuk, hogy járhatóak az utak, így nekivágtunk a túrának. Nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, hiszen a Berettyó az egyik élcsapata a honi mezőnynek. Válogatott focisták és légiósok szerepelnek aktuális ellenfelünknél, ráadásul teljesen profi körülmények között dolgozik a csapatuk. Igyekeztünk feltérképezni a gárdájukat, készültünk belőlük becsülettel. Nyilván, az sem a mi malmunkra hajtja a vizet, hogy a mérkőzés napján kell 500 kilométert utaznunk, ám ez nem lehet kifogás. Tudunk mi éretten futballozni idegenben is, ezt bebizonyítottuk Győrben! Most is erre készülünk. Nincs veszítenivalónk, felszabadult játékot várok a srácoktól, igyekszünk újra csodát tenni! – mondta bizakodóan Pálmay Tamás, a zöld-fehérek vezetőedzője.   

közösség

további frisss

lap tetejére