Admiral: folytatódhat a pontszerzés?

bz • 2012. szeptember 24., hétfő •
Az Admiral-Haladás VSE élvonalbeli futsalcsapata a 2012/2013-as bajnokságban második idegenbeli találkozójára készül- olvasható a csapat közleményében. Ezúttal Gödöllőre látogatnak Horváth Levente tanítványai.
Admiral: folytatódhat a pontszerzés?

A múlt héten végre megszerezte első győzelmét a szombathelyi csapat: az újonc Veszprém ellen 6–4-re diadalmaskodtak Jágerék. A két vereség után végre kozmetikáztak valamit a táblázaton elfoglalt helyüket illetően a zöld-fehérek. A Gödöllői Bikák szenzációval kezdték a bajnokságot: idegenben győztek Berettyóújfaluban, majd ikszeltek a MAFC-cal, ám a múlt héten pedig az Admiral-Haladás VSE-t is legyőzőt Újszegedi TC vendégeként kaptak ki 5–2-re. Egyelőre tehát megjósolhatatlan az eddigi eredmények alapján a hétfői találkozó végkimenetele. A meccs 19:30 órakor kezdődik, a helyszín a gödöllői Szent István Egyetem sportcsarnoka lesz.

Az Admiral-Haladás VSE második idegenbeli találkozója előtt Horváth Levente vezetőedző, amolyan „sötét ló”-nak titulálta az ellenfelet.

– A Veszprém ellen aratott győzelem feldobta a fiúkat, jó hangulatban teltek a héten a tréningek. Természetesen a minimális célunk a pontszerzés Gödöllőn. Rutinos csapat lesz az ellenfelünk, ám amolyan „sötét ló”-nak titulálnám őket, hiszen a Gödöllő és a Vasas vegyítése után létrejött együttesnél nem tudni, melyik arcukat mutatják. Nyertek Berettyóújfaluban, ám a Szegedtől kikaptak, a MAFC-cal pedig döntetlent játszottak – tudjuk, hogy jó a játékosállományuk, ám kérdés, hétfőn milyen állapotban lesznek.

Balikó Milán és Németh Péter továbbra is sérült, így ők biztosan nem utazhatnak velünk, sőt, Kottán Krisztián is kisebb sérüléssel bajlódik, de ő a keretben ott lesz. Németh Krisztián egy mérkőzésre szóló eltiltása lejárt, így visszatér a kapuba.

közösség

további frisss

lap tetejére