A Cső-Montage otthonába látogat a Swietelsky-Haladás VSE futsalcsapata

• 2013. január 14., hétfő •
A felsőházba vágyó Cső-Montage otthonába látogat hétfőn este a Swietelsky-Haladás VSE futsalcsapata. A mieink bíznak a pontszerzésben - írja a csapat közleményében.
A Cső-Montage otthonába látogat a Swietelsky-Haladás VSE futsalcsapata

Horváth Levente együttese nem kezdte jól az idei esztendőt: Kottánék hazai környezetben maradtak alul a Gödöllővel szemben. Az elhullajtott pontokat mindenképpen vissza kellene szereznie a zöld-fehéreknek, erre pedig hétfőn este meg is lesz a lehetőség, az egyik rivális otthonában…

Ellenfelünk a gyenge kezdés után rendezte sorait, felkapaszkodott a tabellán, és a jó sorozatának hatására most már reális esélye van a felsőházba jutásra. A fővárosiak hasonló játékerőt képviselnek, mint mi, ügyes, technikás játékosok alkotják együttesüket. A Cső-Montage egyébként az egyik mumusunk: eddig még soha nem sikerült megvernünk őket. Mindent megteszünk azért, hogy megszakítsuk e rossz szériát, és erre most esélyt is érzek. Teljes kerettel utazunk Budapestre, ráadásul egy régi-új arccal bővült a csapatunk: Egle László visszatért hozzánk. Átbeszéltük a korábbi problémás kérdések, és most tiszta lappal kezdjük meg a közös munkát. Azt gondolom, hogy a támadó mindenképpen a segítségünkre lesz a hátralévő mérkőzéseken. Akár már a Cső ellen is… Mindenképpen pontot, pontokat kell szereznünk, hiszen aktuális riválisunkkal szemben mindössze három pont az előnyünk. Muszáj ponttal hazatérnünk! – adta ki a vezényszót Horváth Levente.

A mérkőzés hétfőn este fél nyolckor kezdődik.

közösség

további frisss

lap tetejére