19 érem a szegedi kick box Világkupáról

• 2012. május 25., péntek •
Remekül szerepeltek a Kondor és Controll Sportegyesület versenyzői a szegedi kick box Világkupán. 19 érmet hoztak el a nemzetközi rendezvényről, közte 7 aranyérmet gyűjtöttek be a szombathelyi sportolók.

26 országból 810-en neveztek a WAKO Kick-Box Világ Kupára Szegeden ,melyet május 17 és 20. között rendeztek meg. A Kondor és Controll  egyesület 9 versenyzője vett részt ezen a megmérettetésen, melyet a Magyar Kickbox Szakszövetség rendezett. A szombathelyi 7 arany, 10 ezüst, 2 bronz magáért beszél.

Kiemelkedő tejesítmény nyújtott Varga Martin aki a junioroknál és a felnőtteknél is magabiztos küzdelmével szép eredményeket szerzett! A Bolfán testvérek ketten szereztek 4 arany érmet. Light és kicklight szabályrendszerben sem találtak legyőzőre. Szász Krisztofer arany és ezüst éremmel lett gazdagabb, ami jó előrejelzés a jövőt illetően! Az ezüst,hogy nen lett arany csak 1 ponton múlott, nagyon szoros csatában maradt alul. Viszket Borisz elsőéves kadett 1 versenyzőként büszke lehet a kettő ezüst éremére. Kovács Bálint kellemetlen küzdelmi stílusával meglepte a sokkal rutinosabb versenyzőket és joggal vehette át a két érmet. Pintér Bálint szerencsétlensége, hogy a súlycsoportjában versenyez éppen az aktuális junior és felnőtt világbajnok, akitől mindkét szabályrendszerben kikapott a döntőben. Varga Bence az elején nagyon jól küzdött és sajnos a döntökre fáradt el mentálisan és ez megmutatkozott a küzdelmén, így meg kellett elégednünk az ezüstökkel. Viszket Attilának örülönk,hogy voltak jó megmozdulásai és tudott érmet szerezni! -értékelt Dancsó Zoltán világbajnok kick boxos, edző.

Eredmények:

Viszket Borisz kadett I. -28 kg light-contact II. hely, kick-light II. hely

Bolfán Ákos kadett I. -32 kg light-contact I. hely, kick-light I. hely

Szász Krisztofer kadett I. -37 kg light-contact II. hely, kick-light I.hely

Bolfán Ádám kadett I. -47 kg light-contact I. hely, kick-light I. hely

Varga Bence kadett II. -47 kg light-contact II. hely, kick-light II. hely

Pintér Bálint junior -74 kg light-contact II. hely, kick-light II. hely

Varga Martin junior -63 kg light-contact I. hely, kick-light II. hely

felnőtt -63 kg kick-light III. hely

Viszket Attila junior -57 kg III. hely, kick-light II. hely

Kovács Bálint felnőtt -84 kg light-contact I.hely, kick-light II. hely

 

Összesítés:

Aranyérem: 7 db

Ezüstérem: 10 db

Bronzérem:2 db

közösség

további frisss

lap tetejére