Nem gördülékeny Pars Krisztián visszatérése

MTI, fotó frisss • 2019. július 17., szerda •
A szombathelyi olimpiai bajnok sportoló doppingvétség miatt kapott másfél éves eltiltása a múlt héten járt le.
Nem gördülékeny Pars Krisztián visszatérése

Makacs térdsérülése miatt korántsem problémamentes a visszatérésre váró Pars Krisztián kalapácsvető felkészülése. A szombathelyi olimpiai bajnok sportoló - akinek doppingvétség miatt kapott másfél éves eltiltása a múlt héten járt le - az M4 Sportnak úgy nyilatkozott, hogy februárban műtéten esett át, de a gondjai nem oldódtak meg, így injekciós kúrával próbálják kezelni a helyzetet. "Ez az indulást nem, inkább az eredményt befolyásolja" - utalt a jövő hétvégi, budapesti országos bajnokságra. Mint mondta, a fájdalom abban gátolja őt, hogy gyors legyen, ami neki az erőssége volt, de bízik a rutinjában és abban, amit megtanult. Az ob-n 76 méter fölött szeretne dobni, amivel meglenne a világbajnoki induláshoz szükséges szint. Hozzátette jelenleg 70 %-os az edzés teljesítménye. A vb-re ősszel kerül sor Dohában, a kalapácsvetők versenyét október 2-án rendezik, rá egy hétre pedig már újabb műtéti beavatkozást terveznek kezelőorvosával, hogy aztán az olimpiai felkészülés minél jobb legyen.

frisss

közösség

további frisss

lap tetejére

Software error:

DBD::mysql::st execute failed: Unknown column 'TABLE_ID' in 'field list' at /home/html/cgi-bin/lib/itworx/v1/API.pm line 164.

For help, please send mail to the webmaster (info@webmark.hu), giving this error message and the time and date of the error.