Zöld(-fehér) íjász a dublini világbajnokságon!

Szita Róbert - Fotó: Tóth Arnold és worldarchery.org • 2016. szeptember 29., csütörtök •
Az írországi Dublin ad otthont a World Archery terep világbajnokságnak. A szeptember 27 – október 2-ig tartó megmérettetésen három magyar íjászt, közöttük a Haladás VSE csapatából Molnár József Dodeszt delegálta a Magyar Íjász Szövetség.
Zöld(-fehér) íjász a dublini világbajnokságon!

A zöld íjász Greg Berlanti, Marc Guggenheim és Andrew Kreisberg által készített amerikai akció-kaland televíziós sorozat. A történet egy kitalált szuperhősről a Zöld íjászról szól, a DC Comics azonos nevű képregénykaraktere alapján.

Ugyanakkor ,,a mi zöld íjászunk”, akarom írni zöld-fehér íjászunk, Dodesz azért szerepelhet az Írországba kiküldött versenyzők között, mivel teljesíteni tudta a kvalifikációhoz szükséges feltételeket.

Talán az egyik legnívósabb versenyről beszélhetünk az idei év során. Büszkék lehetünk, mindhárom magyar versenyzőnkre, hogy képviseli hazánkat. Eredménytől függetlenül, már most példaértékű, amit elértek. Bízzunk, a sok jó lövésben – olvasható a Magyar Íjász Szövetség honlapján.

Az alsó fotón a magyar csapat tagjai, Buzás Károly (reflex kategória), Kakas István (barebow kategória) és a HVSE körmendi íjásza, Molnár József Dodesz l(barebow kategória) átható. 

közösség

további frisss

lap tetejére