Vízilabda: ötlettelen támadójáték és az egyéni párharcok elvesztése okozta a vereséget

Szita Róbert - Fotó: Tóth Arnold, Bodorkós Máté és Eric Morelle • 2016. november 08., kedd •
A szombathelyiek kiváló kapusát és a csapat gólzsákját kérdeztük a fővárosi vereség okairól.
Vízilabda: ötlettelen támadójáték és az egyéni párharcok elvesztése okozta a vereséget

Szombaton délután elszenvedte harmadik vereségét az OB I/B-s bajnokság nyugati csoportjában az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) felnőtt csapata. ITT írtuk meg, hogy noha 0-2-re még Matajsz Márk ,,fiai” vezettek idegenben, ám a 6-2-re elveszített 2. negyed eldöntötte a meccs sorsát.   

Horváth Alex, a csapat kapusa szerint nemcsak a második negyedben ment el a mérkőzés. Már az első negyed utolsó két percében elkezdődött a rövidzárlatunk.

Ötlettelen játék elől, buta, gyermeteg hibák hátul – ez jellemezte ekkor a meccset. Nagyon sok könnyű gólt ajándékoztunk, valamint nem sikerült kikapcsolnunk az ASI kulcsjátékosait. Ennek ellenére azt gondolom, tragédia nem történt, megyünk tovább. Ezen a héten szombaton a másik bajnokesélyes, Honvéd ellen kell javítanunk – tette hozzá a honlapunknak nyilatkozó kiváló kapuvédő.

Takács Kristóf ezúttal 4 góllal járult hozzá az AVUS teljesítményéhez. 

A támadójátékunk akadozott, de leginkább a védekezéssel volt problémánk. Sok könnyű gólt lőttek, főként lefordulásokból. Rengeteg egy-egy elleni párharcot veszítettünk hátul – reagált kérdésünkre a házi gólkirály-jelölt.  

A 4. helyen álló AVUS szombaton délelőtt a dobogó 3. fokát elfoglaló Racionet Honvéd ellen száll majd medencébe. 

közösség

további frisss

lap tetejére