Vízilabda: ma a Honvéd ellen kell bizonyítani

Szita Róbert - Fotó: Tóth Arnold és aligator.hu • 2016. november 12., szombat •
Az 5 győzelemmel és 1 vereséggel a tabella 3. helyén álló Racinet Honvéd otthonában vendégeskedik az AVUS.
Vízilabda: ma a Honvéd ellen kell bizonyítani

A vízilabda OB I/B nyugati csoportjában a Honvéd jelenlegi 3. helyezése csalóka, hiszen a Dunakanyar-Waterpolo ellen elmaradt meccsel is rendelkezik, tehát akár az 1. helyezettnek is tekinthető, hiszen az éllovas Neptun VSC és a 2. helyezett ASI DSE is azonos, 15 pontot gyűjtött eddig. Az egész mezőnyben a legkevesebb gólt kapta eddig a Honvéd, nem lesz egyszerű tehát bevenni a kapujukat. Az AVUS 12 ponttal, 4 győzelemmel és 3 vereséggel a 4. helyen várja a fordulót. 

Kutasi Rómeó sajnos lebetegedett, megfázott, a meghűlés ráment a tüdejére, így minden bizonnyal hiányzik majd a fővárosi Tüzér utcai bajnokiról. 


Nem hinném, hogy játszok a Honvéd ellen, de szerintem így is izgalmas kis meccs lesz! Ha minden edzői utasítást betartanak a fiúk, akkor meglepetést okozhatunk. Én nagyon szurkolok majd a fiúknak, hogy folytathassuk a jó szereplést – nyilatkozta honlapunknak az AVUS gólzsákja.  

A csapat másik gólzsákja, az AVUS-nál az október ,,hónap sportolójának” megválasztott Ekler Bendegúz is bizakodó.


Szerintem minden rendben lesz. Ha mindenki megoldja a feladatát és a maga kis részét hozzárakja, akkor nem lesz gond. Rómeó góljai biztosan hiányoznak majd, de majd igyekszünk pótolni – fogalmazott kérdésünkre Ekler Bendegúz. 

Juhász Máté szerint nem lesz könnyű meccs a fővárosi derbi. 


Tanulnunk kell az ASI elleni vereségből, mindent megteszünk, de csak csapatként funkcionálva lehet esélyünk. Úgy kell játszanunk és küzdenünk, ahogy egészen idáig tettük és akkor nem lehet gond. Igyekszem ellátni a feladatom, az a lényeg, hogy a csapatként játszunk jól, tegyünk meg mindent, és akkor jön az eredmény is – nyilatkozta a 18 esztendős vízilabdázó.

A Racinet Honvéd – AVUS meccs szombaton 11 óra 30 perckor kezdődik. Az eredmény alakulását ÉLŐben követheti honlapunkról. 

 

közösség

további frisss

lap tetejére