Vízilabda ÉLŐben: Magyarország-Szerbia 11-11 (büntetőkkel 16-15)

SzR-HE • 2015. augusztus 02., vasárnap •
A Savaria Nemzetközi Férfi Vízilabda Utánpótlás Torna harmadik napján a hibátlan csapatok döntik el az első hely sorsát. A magyar-szerb döntő óriási izgalmakat hozott. A frisss.hu online közvetítést adott a rangadóról.
Vízilabda ÉLŐben: Magyarország-Szerbia 11-11 (büntetőkkel 16-15)

Magyarország - Szerbia 11-11 (4-3, 3-3, 3-4,1-1), büntetőkkel 16-15. 

12.15 - A magyar kapuban Vogel Soma próbálja megakadályozni az ellenfelet a gólszerzésben. Az első pár hibátlan, a mieink gólját Vadovics szerezte. A második párban Vogel Soma védett, sajnos Csaba Márton is kihagyta. A harmadik párban mindketten gólt dobtak, nálunk Szatmári Kristóf talált be. A negyedik párban rogac belőtte, Burián Gergő szintén. Az ötödik, utolsó párban a szerbek belőtték, nálunk Manhercz volt sikeres, ezzel 15-15. 

Ezután Vogel védett, Vadovics belőtte, ezzel a mieink a kupagyőztesek!  Szép volt, fiúk!

11.55 - A negyedik negyedben is miénk lett a labda a ráúszást követően, Fekete Gergő pedig újra a magyarokat juttatta előnyhöz, 11-10. Szentesi szabálytalansága után 5 méteressel egyenlített Rogac, 11-11. Izzik a medence, nagyon izgalmas a végjáték. egy perccel a vége előtt Csaba Mártont kiállították. Gól már nem esett, büntetőkkel döntik el, hogy ki lesz az idei győztes.  

11.40 - Vogel helyett Csiszár a kapuban. A nagy szünet után a szerbek nagyon bekezdtek, előbb azonnal kiegyenlítettek, Tubic volt a gólszerző, majd Tankosic a vezetést is megszerezte, 7-8, sőt, Tankosic megint beköszönt, 7-9. A cserékkel sem sikerült felrázni a fiúkat, Vucihic növelte az előnyt, 7-10. Vogel visszaállt a kapuba. Végre megtört a jég, Vadovics szépített, 8-10. Csaba Márton csodálatos góljának köszönhetően lett 9-10. Vogel Soma is fontos szerepet vállalt ezekben a percekben, hogy feljött a magyar csapat. Selley a negyed végén élményszámba menő góllal egyenlített, 10-10 az állás. 

11.15 - A második negyedben a szerbek hozták el a labdát és rögtön kiegyenlítettek, Thoolt volt eredményes, 4-4. Ezekben a percekben Vogel Soma mindent megfogott, de sajnos mi sem voltunk eredményesebbek, mint a szerb támadók. Aztán a negyed 5. percében Burián Gergő szakította meg a mieink góltalanságát ebben a negyedben, 5-4. Ezután Fekete Gergő növelte az előnyünket, 6-4. És a Nap is kisütött. Aztán kettős emberelőnybe kerültek a szerbek és ezt Tohoolt azonnal kihasználta, 6-5. Tohholt nagyon veszélyes játékos, már a harmadik találatának tapsoltak a szerb szimpatizánsok, 6-6. Manherczet sem kellett félteni, óriási gólt ragasztott a felső sarokba, 7-6. 

11.00 - Az első negyed elején a mieink hozták el a labdát és Manhercz rögtön vezetést szerzett, 1-0. Vadovics szabálytalan megmozdulása után 5 méteresből ehyenlített Radoljic, 1-1. Aztán sokáig nem esett gól, majd Gvozdahovic törte meg a csendet, 1-2. Ezt az állást egalizálta a csereként beállt Lajkó Márton egy távoli bombával, 2-2. Elindult a gólgyártás, előbb Rogac, majd Fekete Gergő is gólt szerzett, 3-3. Aztán Csaba Márton is beköszönt, már megint mi vezetünk, 4-3. A játékrész utolsó másodpercei nagy taktikai csatával telt, de gól már nem esett. 

Magyarország: Vogel - Szentesi, Szatmári, Selley, Burián, Vadovics, Manhercz

Szerbia:Filipovic - Radojevic, Gvozdahovic, Vucihic, Tohoolt, Radoljic, Kasum

10.45 - Szép napot, jó szurkolást kívánok minden vízilabdáért rajongó sportbarátnak. Hamrosan kezdődik a magyar-szerb döntő a Savaria Kupán. Remélhetőleg megússzuk eső nélkül, bár... 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére