Újra kidolgozott felsőtestek a Tófürdőn!

Szita Róbert - Fotó: Bodorkós Máté • 2016. augusztus 31., szerda •
Az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) felnőtt csapata megint itthon készül a jövő hétvégi hazai tornára.
Újra kidolgozott felsőtestek a Tófürdőn!

Ahogy azt már megírtuk, a múlt héten Szentesen edzőtáborozott a szombathelyi felnőtt-, ifjúsági-, és serdülő vízilabdacsapat, és a tréningek mellett már kétkapus meccseket is játszottak Matajsz Márk ,,fiai” a helyi pólósokkal. 

A szentesi kirándulás után, ezekben a napokban újra a Tófürdő az edzések helyszíne és bizony keményen készülnek is a szombathelyi pólósok, hiszen már a jövő hétvégén egy négycsapatos tornán kell igazolniuk eddig megszerzett tudásukat. A házigazda AVUS mellett a Kaposvár, a Nagykanizsa és a Hódmezővásárhely OBI/B-s csapatai szállnak a Tófürdő talán még nyárias vízhőmérsékletű medencéjébe.

Lassan befordulunk a felkészülési folyamat célegyenesébe, szeptemberben már a gyorsításon lesz a hangsúly. A napokban a finomításokat, a taktikai feladatok begyakorlását helyezzük a középpontba, aztán a szeptember 10-11 közötti 4 csapatos tornán pedig már be is bizonyíthatjuk, hogy jó úton járunk – nyilatkozta honlapunknak Matajsz Márk, az AVUS vezetőedzője. 

A jövő hét szombatján két, vasárnap egy meccset rendeznek, a pontos programot hamarosan közzétesszük.

 

közösség

további frisss

lap tetejére