Társkereső program - ismert embereknek

Frisss/HVG - fotó: HVG, Mashable • 2017. augusztus 21., hétfő •
Betört a piacra egy új applikáció, amelyet nem csak a gazdagoknak és szépeknek találtak ki a fejlesztők.
Társkereső program - ismert embereknek

Hiába van hosszú ideje a társkeresők piacán a Loveflutter, igazán labdába sem tudtak rúgni, hiszen a Tinder alaposan kiaknázta a lehetőségeket. Ráadásul utóbbiba belekerült egy exkluzív szolgáltatás, amellyel a leggazdagabb és legszebb felhasználók tudtak csak élni. Ezzel pedig kiszorultak a legbelsőbb körből az emberek.

Az Androidra és iPhone-ra is letölthető Loveflutter alkalmazás most tett egy furcsa csavart a történetbe, amellyel felzárkózhatnak a világ élvonalába. Történetesen a fejlesztők ötlete alapján az igazán ismert személyeknek biztosít lehetőséget az ismerkedéshez. Ehhez azonban igazolni kell a hírnevünket.

Aki igazolt Twitter-fiókkal rendelkezik, könnyen átugorja az első akadályt. Akárcsak a közösségi oldalon, úgy ebben az applikációban is pipa jelzi azokat a felhasználókat, akik kicsit is ismertek és igazoltan kezelik a profilt. Erre egyébként a sok rajongói profil miatt van szükség.

A hatás mindenesetre nem marad el, hiszen a Twitter nagyon bizalmasan kezeli a felhasználói adatokat, így a visszaigazolt fiók tulajdonosainak számát is. egy 2015-ös felmérés szerint 150 ezer ilyen profil lehetett, amelyek között ismert celebek, színészek, zenészek, énekesek, sportolók és médiaszemélyiségek is vannak.

 

közösség

további frisss

lap tetejére