Szentes Lázár: Csak a győzelem elfogadható eredmény!

szróbert-HCs • 2014. december 05., péntek •
Mindenki győzelmet vár a szombati meccsen tőlünk. Számunkra pedig létkérdés, hogy megnyerjük a mérkőzést – ezt hangsúlyozta Szentes Lázár vezetőedző a Haladás – Kecskemét bajnoki meccs előtti sajtótájékoztatón. A tréner hozzátette, hogy sérülés és eltiltás miatt alapemberek is hiányoznak, ám csak a győzelem elfogadható eredmény. A meccs szombaton 18 órakor kezdődik a Rohonci úti stadionban.
Szentes Lázár: Csak a győzelem elfogadható eredmény!

A sajtótájékoztatón Szentes Lázár azt is elmondta, hogy jól tudják, mennyire nehéz feltörni a kecskemétiek védekező játékát. A zöld-fehérek a védekezés feltörésének gyakorlására fordították egész héten a figyelmet. Bebeto kontrajátékra nagyon alkalmas, de amúgy a biztonságra helyezik a hangsúlyt, a csapatvédekezésük átlagon felüli – tette hozzá a vezetőedző. 
Az elmúlt hét történéseit értékelő Szentes Lázát szerint a hétközi Ligakupa meccs pozitív volt, van, illetve megamaradt az esélyünk a továbbjutásra. Minden fiatal helytállt, a keddi visszavágó előtt jók a kilátásaink. Az Újpest elleni kettős kiállítás ellenére is voltak pozitívumok, de a gólképtelenség riasztó. A hiányzók között Halmosi, Városi (sérültek), Schimmer (5 sárga), Jagodics és Zsirai (pirosak) nevét említette. 
Űjságírói kérdésre válaszolva elmondta, hogy a szerencsétlen védekezésünk miatt több gólt is kaptunk, így pontok úsztak el, ám továbbra is Rózsa marad az első számú kapusunk.
A Haladás várhatóan a Rózsa – Jefremov, Fehér Z., Dvorschák, Devecseri – Kopunek, Iszlai, katona, Radó – Rocchi, Zamostny összeállításban lép pályára. Csereként Gyűrű, Gaál, Németh M., Gyurján, Szakály, Nagy O. és Farkas jöhet számításba.

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére