Felcsút előtt: Szentes Lázár bízik a pontszerzésben

SzR-HCs • 2014. november 22., szombat •
Jól telt a válogatott mérkőzések miatti kéthetes bajnoki szünet. A Ligakupa során sikert értünk el, gólokat lőttünk és továbbjutottunk a csoportból, emellett egy nagyon jó edzőmeccset játszottunk a Sturm Graz ellen is, ahol a vereség ellenére két gólnak is örülhettünk. Persze a más a tét egy bajnoki meccsen, de bízom benne, hogy a szombaton már összpontosításban és önbizalom terén is jobbak leszünk - mondta el a frisss.hu-nak a Puskás Akadémia – Haladás NB I-es meccs előtt Szentes Lázár. A Haladás vezetőedzője bízik a pontszerzésben.
Felcsút előtt: Szentes Lázár bízik a pontszerzésben

A Haladás a tabella utolsó helyén várja a 15. fordulót. A Puskás Akadémia is megélt már egy hasonló időszakot, mint mi, ők azonban már stabilizálták helyzetüket, elkerülték a kieső pozíciót, nekünk is ez a legfőbb célunk a hátralévő három meccsen - tette hozzá a pénteki sajtótájékoztatón a tréner. 
Megtudta honlapunk azt is, hogy noha az ellenfél játékosai nagyon rutinosak, ám a felcsútiaknak is megvan a sebezhető csapatrészük. A szombathelyieknél részleges bokaszalag szakadás miatt Katona M., Devecseri pedig kisebb bokasérüléssel küzd, ezért ők nem is lesznek ott a keretben.
A Haladás várhatóan a Rózsa – Schimmer, Dvorschák, Jagodits,  Jefremov – Kopunek, Iszlai, Nagy O., Radó, Halmosi – Rocchi összeállításban lép majd pályára. Csereként Mursits, Gyurján B., Zsirai, Szakály, Zamostny jöhet számításba. 

A meccsre szóló jegyek pénteken 10-16 óra között, szombaton pedig 10-12 óra között vásárolhatók meg elővételben a Legea-Haladás ajándékboltban, a Kossuth Lajos utca  20. szám alatt. Belépők csak klubkártya birtokában vásárolhatók 1000 Ft ellenében.

A Puskás Akadémia - Haladás bajnoki meccs szombaton 16 órakor kezdődik Felcsúton, a Sport1 élőben közvetíti a mérkőzést. 

közösség

további frisss

lap tetejére