Szent Márton-kártya: bővülő lehetőségek

szróbert • 2014. július 31., csütörtök •
Folyamatosan bővül a Szent Márton-kártyát elfogadó helyek száma – tudtuk meg dr. Károlyi Ákostól, Szombathely aljegyzőjétől. A Szent Márton-kártya bevezetésével a városvezetés nem titkolt célja valósul meg, vagyis erősödik az összetartozás, a szombathelyi élet-érzés élménye. Mint ismert, a kártyát minden szombathelyi állandó lakcímmel rendelkező polgár az elmúlt hetekben térítésmentesen kapta meg. Korábban készült fotónkon a polgármester mutatja be a városkártyát.
Szent Márton-kártya: bővülő lehetőségek

Szombathely aljegyzője azt is elmondta a frisss.hu-nak nyilatkozva, hogy eddig mintegy húsz szombathelyi kis- és középvállalkozás jelezte szándékát, hogy elfogadóhelyként lépne a rendszerbe. Rendkívül változatos a paletta, - tudtuk meg, - hiszen a virágbolttól, az éttermen át a kávézóig és az autóalkatrész forgalmazó üzletig számos vállalkozás akar részt venni a programban.
A frisss.hu azt is kiderítette, hogy a szombathelyi önkormányzat komoly erőfeszítéseket tesz azért, hogy a vállalkozások körében népszerű legyen a program. Az aljegyző hozzátette, hogy bármilyen promóciót kínáló vállalkozást szeretettel vár az önkormányzat. 
Az elfogadóhelyek egyre bővülő kínálatáról egyébként a Szombathelyi7 című hetilap és a szentmarton.hu weboldal ad részletes információkat. 

 

közösség

további frisss

lap tetejére