Sokkoló videó a szegedi egyetemista lányt ért brutális támadásról. Elkapták a támadót! Frissítve!

frisss.hu • 2015. július 21., kedd •
A felvételt egy turista készítette, jól látszanak rajta az elkövetők.
Sokkoló videó a szegedi egyetemista lányt ért brutális támadásról. Elkapták a támadót! Frissítve!

 

Szombat este egy szegedi egyetemista lányt és barátját ért brutális támadás, amikor hazafelé tartottak a Belvárosi híd közelében. A támadók bevándorlónak nézték az egyébként Kubában született, de egyéves kora óta Magyarországon élő fiút, és amikor barátnője meg akarta védeni, őt is bántalmazni kezdték. Közben azt kiabálták: „Takarodj az országból!”

A támadás során a már földön fekvő lányt olyan brutálisan megverték, hogy eltört az arccsontja és hétfőn meg is kellett műteni.

A támadók elmenekültek, de most előkerült egy videofelvétel, amit egy, a közelben tartózkodó turista a Torontál tér felől készített. "Gyorsan történt az egész, arra lettem figyelmes, hogy a híd alatt verekedés tört ki, 2 vagy 3 ember teljes erejéből ütött valakit, akkor még nem láttam, hogy egy lányt. Ezután vettem elő a kamerát. A felvételen látszódik, hogy a lány fel se tudott kelni, és egy fiú is volt mellette a földön. A videó második felében fényben is látszódnak a valószínűsíthető elkövetők" – írta a videó készítője.

A felvételen az látszik, hogy két ember fekszik a földön, egyikük többször is megpróbált felállni. A háttérben egy kopasz fiatal látható, aki többször nekimegy a társaság többi tagjának.

 

Felhívás

A rendőrség kéri, hogy aki a támadót felismeri, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/62/562-423-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán (h-cs.: 8-16, p.: 8-13), a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Tegnap a lány facebook oldalán a következő jelent meg:

Ma délután azonosította a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság azt a férfit, aki megalapozottan gyanusítható azzal, hogy július 18-án 22 óra 35 perc körül az Újszegedi Partfürdőnél megvert egy egyetemista lányt és társait. A férfit őrizetbe vették, közösség tagja elleni erőszakkal vádolják - közölte a rendőrség. 

 

közösség

további frisss

lap tetejére