Senki többet harmadszor, Király Gábor századszor?!

SzR-uefa.com-nso.hu • 2015. november 12., csütörtök •
A Szombathelyi Swietelsky-Haladás már jelenleg is legendás kapusa, a 39 esztendős Király Gábor századik (!!!) alkalommal öltheti magára a magyar válogatott címeres mezét. A ma esti norvég-magyar EB-pótselejtezőt a frisss.hu is ÉLŐben közvetíti.
Senki többet harmadszor, Király Gábor századszor?!

Megfelelő koncentráltsággal, a feladat tudatában készülünk. Szerdán már Norvégiában edzettünk, a  csütörtöki meccs után pedig ott is alszunk. Ez a pótselejtező két mérkőzésről szól, és nem a személyek fontosak, hanem a közös cél. Mindenki átérzi a válogatottban ennek a fontosságát - foglalta össze gondolatait a századik válogatottságára készülő Király Gábor, aki az uefa.com-nak nyilatkozva hozzátette: csak az előttünk álló mérkőzés fontos, semmi más. Ki kell hoznunk magunkból, amire képesek vagyunk, és hinnünk kell saját magunkban.

A „szürke nadrágos” Királyról Bernd Storck szövetségi kapitány elmondta, hogy teljes mértékben megbízik a rutinos kapusban, mivel bárki követhet el hibákat, de a hozzáállás és a befektetett munka a legfontosabb.
Storck azt is elárulta, már tudja a magyar kezdőcsapatot, de nem hozta nyilvánosságra, kikkel kezdünk csütörtök este a norvégok ellen.

A MAGYAR VÁLOGATOTT SZŰK KERETE A NORVÉGIA ELLENI PÓTSELEJTEZŐKRE
Kapusok: Bogdán Ádám (Liverpool – Anglia), Király Gábor (Haladás), Megyeri Balázs (Getafe – Spanyolország)
Védők: Bosnjak Predrag (Haladás), Fiola Attila (Puskás Akadémia FC), Guzmics Richárd (Wisla Kraków – Lengyelország), Juhász Roland (Videoton FC), Kádár Tamás (Lech Poznan – Lengyelország), Lang Ádám (Videoton FC), Leandro (Ferencváros), Vanczák Vilmos (FC Sion – Svájc)
Középpályások: Elek Ákos (Csangcsun Jataj – Kína), Gera Zoltán (Ferencváros), Kleinheisler László (Videoton FC), Kovács István (Videoton FC), Nagy Ádám (Ferencváros), Pintér Ádám (Ferencváros) 
Támadók: Böde Dániel (Ferencváros), Dzsudzsák Balázs (Bursaspor – Törökország), Lovrencsics Gergő (Lech Poznan – Lengyelország), Németh Krisztián (Sporting Kansas City – Egyesült Államok), Nikolics Nemanja (Legia Warszawa – Lengyelország), Pekár László (Puskás Akadémia FC), Priskin Tamás (Slovan Bratislava – Szlovákia), Stieber Zoltán (Hamburger SV – Németország), Szalai Ádám (Hoffenheim – Németország).

A Norvégia-Magyarország EB-pótselejtező 20.45-kor kezdődik és a frisss.hu ÉLŐben közvetíti a mérkőzést. 

közösség

további frisss

lap tetejére