Sárga-feketék vs. piros-feketék

Szita Róbert - Tóth Arnold • 2016. január 10., vasárnap •
Fantasztikus hangulatú rangadót játszott péntek este a Falco és a Körmend kosárlabda csapata, de nemcsak a játékosok produkciója miatt marad emlékezetes az idei első vasi El Classico. Fotóriporterünk a szurkolótáborok ,,csatáját" is megörökítette.
Sárga-feketék vs. piros-feketék

Fotóink segítségével felidézzük a legemelékezetesebb pillanatokat. Már a meccs előtt megmutatták hangjukat és ütőhangszereiket a szurkolók. Így vezényelték a szombathelyi publikumot…


Így pedig az ugyancsak jelentős számban megjelent körmendi közönséget…


Csak el ne szédüljenek, itt a feldobás: persze, hogy Wright emelkedik a legmagasabbra, és elhozza a labdát. Ekkor még 0-0 volt az állás. 


Váradi Benedek, a fiatal szombathelyi ,,cséká" ezúttal is a legponterősebb játékos volt, most 21 pontig jutott. 

A szünetekben a Szombathelyi Kötélugró Klub versenyzői szórakoztatták a nagyérdeműt. A legnagyobb tapsot ezúttal is a legkisebb tehetségek kapták. 


A két mester ezer fokon égett. Csak azt nem tudom, honnan tudta előre Kálmán László, hogy nyer a Falco. A legenda kézjele győzelmet jelez, vagy mégsem?! 


A levegő ura Ryan Wright. A szombathelyi center zsákolásai ezúttal is élményszámba mentek. 


A piros-fekete játékosok fejet hajtottak és megköszönték saját szurkolótáboruk buzdítását.

 

A két csapat tagjai a végén barátsággal pacsiztak össze. Dobos László (25) még a kosarasok között is kiemelkedik magasságával. 

A győztes sárga-feketék is megköszönték a szurkolást. 

Aztán együtt ünnepelték a 73-69 arányú győzelmet. Csak remélni tudjuk, hogy minél hamarabb újabb vasi örökrangadó lesz az Aréna Savariában. 

közösség

további frisss

lap tetejére