Puskás Tivadar vagy Ipkovich György?

szróbert • 2014. június 30., hétfő •
A közelgő önkormányzati választásokon minden szombathelyinek Puskás Tivadart kell támogatni, hiszen ő olyan politikus, aki meg tudta őrizni civilségét, akinek munkája nagy mértékben hozzájárult ahhoz, hogy jelenleg már 4% alatt van Szombathelyen a munkanélküliség - hangsúlyozta a frisss.hu-nak adott interjújában Hende Csaba országgyűlési képviselő.
Puskás Tivadar vagy Ipkovich György?

Képviselő Úr! Ön szerint mi a legfontosabb különbség a két polgármester-jelölt, illetve az általuk fémjelzett időszak között?
Nyolc év alatt 3,5 km, hat év alatt 116,5 km – így lehetne összefoglalni a különbséget az októberben újra induló polgármester-jelölt Ipkovich György és a jelenlegi polgármester, Puskás Tivadar időszaka között, természetesen Puskás Tivadar javára.
Ipkovich György akkor sem tudta tartani az ígéretét, és nem volt elég bátor ahhoz, hogy beismerje a kudarcot, tudniillik, hiába ígért 2010-re 86-os utat, csupán 3,5 km volt készen, de sem az engedélyek, sem a földterületek nem álltak rendelkezésre, és persze az a 120 milliárd forint sem, amibe ez az út kerül. 

A 86-os út hazánk legnagyobb jelenkori útépítése...
Való igaz, pedig két évig tartott, mire újraszerveztük és a kátyúból kirángattuk ezt a projektet. Mi hat év alatt megépítjük azt, amit ő nyolc év alatt sem, holott abban a nyolc esztendőben mindvégig MSZP-s miniszterelnöke, pénzügyminisztere, gazdasági minisztere volt az országnak. Ipkovich György saját párttársaival sem tudott zöld ágra vergődni, akkor hogyan gondolja azt bárki, hogy a mai politikai helyzetben értelme volna az MSZP-jelöltjére szavazni? Azt tudom  elmondani, hogy a volt polgármester tízszeresére, 1,7 milliárdról 17 milliárdra növelte Szombathely adósságát. Nyolc éves hivatali ideje alatt összesen nem épített annyi értéket ebben a városban, mint amennyivel az adósságot megnövelte.

Puskás vagy Ipkovich?
Egyértelmű a válasz! Puskás Tivadarnak kell a következő öt esztendőben is vezetni a várost. Azért kell Puskás Tivadar mellett állni, rá adni az októberi voksunkat, mert ő olyan politikus, aki meg tudta őrizni az elmúlt négy esztendőben is civilségét, akinek munkája nagy mértékben hozzájárult ahhoz, hogy jelenleg már 4% alatt van Szombathelyen a munkanélküliség! 
Azt szeretném kérni minden szombathelyitől, gondolják még egyszer végig a kérdést, hiszen az MSZP-s róka egyszer már ellopta az összes tyúkunkat, és most újra a kert végében ólálkodik. Vigyázat emberek, ez nagyon veszélyes erre a városra.
 

 

közösség

további frisss

lap tetejére