Pörgetések, gyorsítások és zsákolások

Szita Róbert - Fotó: Tóth Arnold • 2017. április 27., csütörtök •
A küzdősportok Santoriniben rendezendő kontinensviadalára szombaton indulnak Horváth Győző tanítványai, akik között ott lesz a fiatal feleség, Hajni is.
Pörgetések, gyorsítások és zsákolások

Korábban már megírtuk, hogy Európa-bajnokságra készülnek Horváth Győzőék. A görögországi viadalon erős mezőnyben kell bizonyítani a szombathelyi különítménynek, hogy jó úton járnak.

A magyar csapat tagja Horváth Győzőné, Hajni is, aki komoly programot bonyolít majd le, hiszen light contact, kick light és full contact kategóriákban is elindul. A 33 esztendős szinte mindig mosolygó sportoló a nehézsúly küzdelmeiben teszi próbára magát, így még az is előfordulhat, hogy a szombathelyi különítmény másik tagja, Gál Enikő ellen kell megküzdenie. 

Úgy érzem sokat erősödtem, és a technikám is fejlődött. Nagyon komolyan veszem a küzdelmet, ha nem így lenne, Győző 20 fekvőtámasszal büntetne meg. Szerintem az elmúlt hetekben összeszokott csapattá váltunk, olyan, mintha már évek óta együtt edzenénk, folyamatosan segítjük egymást. Az Európa-bajnokság közeledtével egészséges izgalom telepedik lassan rám. Ez lesz az első versenyem, úgy megyek Görögországba, hogy nincs veszíteni valóm – ezekkel a szavakkal latolgatta esélyeit Horváth Győző fiatal felesége, aki ha fáradt, akkor hisztis egy kicsit, és akkor nehezebben is mennek számára az edzések. 

A felkészülés finisében, a Haladás VSE ökölvívó termében a pörgetéseket, gyorsításokat, az 1 perces és fél perces zsákolásokat gyakorolják Horváth Győző tanítványai, majd a szombathelyi harcosok egyik fele április 29-én utazik ki Görögországba, a csapat másik része pedig április 30-án repül Santorinibe. 

Aztán az első napon mérlegelés, a másodikon pedig sorsolás lesz a program, május 2-án pedig indul a nagyüzem. 

 

közösség

további frisss

lap tetejére