Pedro ,,hazatért”

Szita Róbert • 2015. június 28., vasárnap •
A szabadkai születésű Predrag Bosnjak visszatérésének nagyon sok szombathelyi örül, hiszen a rendkívül szimpatikus, magyarul is kiválóan beszélő fiatalember egy év kalandozás után újra a Rohonci úton rúgja a bőrt.
Pedro ,,hazatért”

Fotó: vaol.hu

A ferencvárosi és a nyíregyházi kitérő után újra Szombathelyen focizik Predrag Bosnjak. A szerződést nemrég írta alá Illés Béla többségi tulajdonos-klubigazgatóval. 

Milyen érzés újra Szombathelyen élni és játszani?

Nagyon örülök, hogy újra Szombathelyen játszhatok, hiszen családommal együtt úgy érezzük, hogy újra itthon vagyunk. A Fradinál is jól éreztem magamat, de visszavágytam, és a jóakaróim is abban támogattak, hogy itt, Szombathelyen folytassam. Itt mindenki jól ismer, és a beilleszkedés is könnyen ment – kezdi a frisss.hu kérdéseire adott válaszait a 29 éves labdarúgó. 

A család is a városban van már?

A család Újvidéken van jelenleg, de a jövő héten már csatlakoznak ők is hozzám, ez majd még inkább motivál a jó játékra engem – teszi hozzá az újvidéki rokonsággal büszkélkedő hátvéd. 

Jutott idő a nyaralásra?

A nyári pihenés 2 hét volt, majd alapozó futással egyéni felkészülést kezdtem, aztán jöttek a Hali edzései, és most már teljesen jól érzem magamat. Jó lesz ez a csapat, Király Gábor rendkívül profi kapus és ember, felajánlotta, ha szükségem van valamiben, bármiben segít. Mészöly Géza is nagyon jó és a szakmai stáb is profi – mondja a magyar válogatottban is már bemutatkozott játékos. 

Az első bajnoki fordulóban a Fradit várja a Hali…

Számomra különleges meccsel, többletmotivációval indul a bajnokság, hiszen a Fradi ellen játszunk az első fordulóban, július 18-án. Jó csapatunk lesz, az 1-6. hely valamelyikére várom a Haladást – fejezte be gondolatait Predrag Bosnjak.  

 

közösség

további frisss

lap tetejére