Öt jel, hogy nem szereted magad eléggé

Szerző: frisss.hu/nlcafe.hu - Fotó: 7-themes.com • 2017. július 12., szerda •
Valóban jól érzed magad a bőrödben? Most kiderül!
Öt jel, hogy nem szereted magad eléggé

Valamiért nem úgy működnek a kapcsolataid, ahogyan szeretnéd? Gondolkodtál már azon, hogy ennek bizonyos szempontból a saját félelmed lehet az oka? Mielőtt a másikon próbálnál meg változtatni, első körben vizsgáld meg önmagad! Vajon eléggé szetered azt, aki vagy?

Túl sokat foglalkozol azzal, hogy másoknak megfelelj

Úgy érzed, a valódi éned nem elég szerethető ahhoz, hogy mások előtt önfeledten kifejezd. Ezért inkább egy olyan szerepet választasz, amiről úgy hiszed, másoknak jobban megfelel.

Fotó: pexels.com

Nem vagy tisztában az értékeiddel

Rengeteg pozitív tulajdonságod van, ugyanakkor ahelyett, hogy ezeket megfelelően értékelnéd, inkább lesöpröd őket az asztalról és a negatívakat nagyítod fel.

Elsuhansz a sikereid felett

Hiába viszel véghez valami csodálatos dolgot, akkor sem dicséred meg magad, inkább átsiklasz a sikereid felett. Ez történik akkor is, amikor a családodnak, barátaidnak, ismerőseidnek segítesz. Észre sem akarod venni, milyen jó hatással vagy mások életére. 

Rosszul érzed magad a bőrödben

Nem vagy büszke a külsődre, csak a hibákat látod a testeden. 

Fotó: pexels.com

Nehezen nyílsz meg 

Zavarba jössz, ha az a téma, hogy milyen bizonytalanságaid vannak. Úgy hiszed, mások talán nem tartják annyira fontosnak ezeket a problémákat, hogy beszéljetek róla. Magaddal együtt az ötleteidet is alul értékeled, nem osztod meg másokkal, mert úgy gondolod, a tiédek nem annyira jók, mint a többieké. 

via 


 

közösség

további frisss

lap tetejére