Női kézilabda: Vereség erős ellenszélben Szekszárdon

szróbert-fgkc.hu • 2014. március 04., kedd •
Az NB I/B nyugati csoportját vezető Szekszárd otthonába látogatott az elmúlt hétvégén a Haladás VSE női kézilabda csapata. Hiába kezdtük jól a tavaszi szezont, Bölöni Roland csapata ezúttal fejet hajtott a nagyobb tudás, a jobb csapat előtt: Szekszárdi FGKC - Haladás VSE 31-20 (15-8).
Női kézilabda: Vereség erős ellenszélben Szekszárdon

Nöi Kézilabda NB1/B: Szekszárdi FGKC - Haladás VSE 31 : 20 (15:8), Junior mérkőzés: Szekszárd - Haladás VSE 23 : 22

2014. 03.02.

Szekszárd, 300 néző Vezette: Hornyik, Lábadi

Szekszárd: Mészáros- Fauszt 5, Reisch 1, Farkas 3, Zhorela 3, Weigel 9/5, Gulya 4. Csere: Grénus 1, Német 2, Vasas 3. Edző: Tabajdi Ferenc

Haladás: Tömő- Mayer 5/3, Németh 3, Császár, Pukler 5/4, Szecsődi 1, Szendrei 3. Csere: Pőcze (kapus), Debreczeni 1, Gönczöl 2. Edzö: Bölöni Roland

A vasárnapi mérkőzés előtt már biztossá vált, hogy a Haladás VSE az eredménytől függetlenül megőrzi 3.helyét a tabellán. Ennek megfelelően a szombathelyi lányok nyomás nélküli felszabadult játékkal, nagyszerűen kezdték a mérkőzést a listavezető szekszárdiak otthonában. Tömő Alexandra bombaformában védett a kapuban, társai pedig a mezőnyben játszottak kiemelkedően jól. Taktikailag sikerült meglepniük a hazaiakat, a játék 19.percében 8:7 volt az állás a Szekszárd javára. Ezt követően a játékvezetők hathatós segítségének köszönhetően folyamatos emberhátrányba kényszerült a Haladás VSE. A játékvezetők a végére kozmetikáztak a kiállítási arányon, de a fontos helyzetekben a Haladást sújtották ítéleteikkel. A jó formában játszó szombathelyi csapatnak a játék további menetében nem volt esélye arra, hogy tisztességes körülmények között meglepetést okozhasson a listavezető otthonában. Mindezek mellett a 47.percben Németh Kriszta a Haladás VSE egyik gólerős játékosa egy blokkolás közben bokaszalag szakadást szenvedett, rá hétfőn műtét vár. Sérülése miatt hosszabb ideig nélkülözni kell játékát, ami nagy hátrányt jelent a csapatnak a következő fontos hazai fordulókon.

A Haladás VSE NBI/B női kézilabdacsapata legközelebb március 9-én a Rinyamenti KC ellen, március 16-án a Szentendrei NKE ellen 15 órakor a Haladás Sportcsarnokban lép pályára. (Juniorok mérkőzése 13 órakor kezdődik.)

A csapat dobogós helyezésének célkitűzése érdekében mindkét hazai mérkőzésen a győzelem a tét!

 

közösség

további frisss

lap tetejére