Női kézilabda: Megszakadt a Haladás VSE győzelmi sorozata

SzR-HCs • 2014. október 24., péntek •
Nem folytatódott az elmúlt hetek kiváló sorozata, a Haladás VSE női kézilabda csapata ugyanis hazai pályán veszítette el eddigi veretlenségét. Bölöni Roland lányai hiába voltak eddig százszázalékosak, a mosonmagyaróváriak nem tisztelték a mieinket és kemény védekezésükkel, valamint pontos átlövéseikkel magabiztos győzelmet arattak a Rohonci úton.
Női kézilabda: Megszakadt a Haladás VSE győzelmi sorozata

Haladás VSE – Mosonmagyaróvár 30-35 (15-15)

Igazi kemény harc alakult ki már az első percekben. Az 5. percben 2-3 volt az állás.

A mosonmagyaróváriak rendkívül keményen védekeztek és a támadásokban is nagyon odatették magukat, a szombathelyi lányok viszont nem találták a játék ritmusát. A 10. percben időt kért a hazai mester, Bölöni Roland úgy érezte, hogy bele kell nyúlni a játékba, ekkor 2-4 volt az eredmény.

Jókor jött ez az időkérés, mert a Hali feltámadt és kiegyenlített. A 15. percben 6-6-ra módosult az eredmény.

Pukler Glória egymást követő két gyors góljával a vezetést is megszerezték a zöld-fehér lányok, ekkor már a vendégek is kikérték az első idejüket. ez pedig nekik tett jót, egymás után 4 gólt lőttek, és már megint ők vezettek. A 20. percben 9-10 volt az eredmény.

Nagyon harcosan védekezett továbbra is a vendégcsapat, a mieink pedig pontatlanul fejezték be az ellentámadásokat. A 25. percben 11-13-at mutatott az eredményjelző.

Ezekben a percekben bejöttek S. Hajduk védései, ami után gyors indításokkal élt Mayer Maya és góljaival kiegyenlített a Haladás. Az első félidőben 15-15 volt az állás.  

Jobban kezdték Bölöni Roland lányai a második játékrészt. A 35. percben 17-16 volt az állás. De nem maradt le az ellenfél sem, szorosan ragadtak az óváriak a szombathelyiekre, sőt több góllal megint ők vezettek ezekben a percekben. A 40. percben 18-22-re húztak el a vendégek. Nagyon jól pörgött az ellenfél ezekben a percekben, a mieink nem igazán találták az átlövések ellenszerét. A 45. percben 21-25 volt az eredmény.

Elúszni látszik az eddigi százszázalékos teljesítmény, teljesen szétesett a hazai csapat. Az 50. percben 23-31 állt az eredményjelzőn.

Nagyon elmentek a vendégek, a kapuscsere után sem tudtunk felzárkózni, sőt, tovább nőtt a különbség a két csapat között. Az 55. percben 27-34 volt az eredmény.

Ez az este sajnos nem a zöld-fehér lányoké volt, végig precízebben játszottak a vendégek, és sajnos nem találtuk az átlövések ellenszerét.

A végeredmény 30-35 lett a vendégeknek.           

Bölöni Roland a meccs után a frisss.hu-nak elmondta, hogy ezúttal sajnos nem működött a csapat védekezése, a kapusteljesítmény is elmaradt a várttól, emellett a támadójáték is gyenge volt átlövő és beállós hiányában.  Az edző kijelentette, hogy noha sajnálja a csodálatos hazai közönség előtti vereséget, ám átlövő és beállós hiányában lehetetlen volt győzni.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére