Nincs tipped hová menjetek nyaralni a gyerekekkel? Nekünk van! Irány a Kehida Termál!

frisss.hu Fotók: Kehida Termál Gyógy és Élményfürdő • 2015. július 22., szerda •
A nyugati országrész legcsaládbarátabb fürdőhelye a Kehida Termál – Gyógy és Élményfürdő. A gyerekeket játszóbirodalom, a szülőket és nagyszülőket a jól megérdemelt pihenés várja.
Nincs tipped hová menjetek nyaralni a gyerekekkel? Nekünk van! Irány a Kehida Termál!

Aki utazott már kisgyerekkel, tudja, hogy egyrészt, csak névleg hívják nyaralásnak, de szinte ugyanazokkal az elfoglaltságokkal jár, mint az otthonlét, pusztán a környezet változik, ha nem jól választjuk meg családi kikapcsolódásunk helyszínét. Mégis azért utazunk el otthonról, hogy új élményekben legyen részünk. Ezért érdemes jól megválasztani hova menjünk, mert akkor nem feltétlenül kell lemondanunk a kikapcsolódás lehetőségéről sem.

A Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő nem csupán egy jó családbarát hotel, hanem a komplexumba látogató apróságok és szülők – a fedett fürdő kellemes tágas hangulata miatt - az év minden napján szabadtéri hangulatban érezhetik magukat. A játszóbirodalom változatos programot kínál a gyerekek számára, a babáktól egészen a kamaszokig: gyermekmedencével, csúszdákkal, csobogókkal, játszóterekkel.

Amíg a kicsit egész nap játszanak, a felnőttek végre pihenhetnek. A szülőknek nem kell aggódni azért mit csinál éppen a gyerek, a Kehida Termál Gyógy-és Élményfürdőben ovónénik foglalkoznak a csöppségekkel. Anya, apa, az apróságok és még a nagyszülők is élvezhetik a gyógyfürdőkben megszokott, gyermekzsivajtól mentes szolgáltatásokat, mert miközben a gyermekek játszanak addig a szép korúak a cukorbetegségre, csontritkulásra, csípőfájdalomra, gerincproblémákra, migrénes fejfájásra kialakított terápiás foglalkozásokon vehetnek részt.

 A gyermekeket és felnőtteket fedett élmény és gyógyfürdőben, pancsoló, csúszda, a szabadtéri strandon pedig gyermekpancsoló várja. A baba-mama pihenőt speciálisan kisgyermekes családok részére alakították ki nyugágyakkal, pelenkázóval, játékokkal. A strand területén a gyermekeket játszótér fogadja.

Azért sem kell aggódni, hogy éppen rossz időt fogtunk ki. A Kehida Termál és Élményfürdőben rossz idő esetén is garantálják a jó időt, ugyanis hatalmas szabadtéri stranddal egybeépített, fedett élménykomplexum áll a rendelkezésre, ahol éppúgy eltölthetik az esős napokat, mintha szikrázó napsütés lenne a vakáció idején. A komplexumban egy 98 méteres csúszda koronázza meg a kalandot az év 365 napján a kiskamaszok számára, de jó idő esetén a szabadtéri parkban lévő hatalmas élménybirodalomban is önfeledt szórakozás, csúszás, játék, nap, víz és rengeteg medence várja a család minden tagját.

A legbababarátabb hely Kehida, ugyanis rendelkezésre áll bébiőr, babaágy, pelenkázó, fürdetőkád, cumisüveg- és bébiétel melegítő, zsámoly, cili, WC szűkítő, babakocsi napernyővel és szúnyoghálóval.

A Csemete Kuckónak elnevezett gyermekbirodalom minden héten más és más programokkal készül a gyerkőcöknek. A kicsik nem tudnak majd választani, hogy az agyagozással, a festéssel vagy a papírmozaik készítéssel kezdjék a programokat. Eközben a wellness részen a mamák nyugodtan elmerülhetnek a frissítő-lazító masszázsok, szaunák, aromafürdők, speciális kozmetikai kezelések tengerében, csak győzzék beosztani a programokat. A nagyobb gyerekek felügyelet mellett szórakozhatnak a játszókuckókban, a kézműves-foglalkozásokon vagy épp a manótornán.

És ha megéhezett a család? Nagy előny, hogy az ételallergiásokra kiemelt figyelmet fordítanak az étteremben, így nem kell a strandfelszerelések közé egy komplett kamrát is elcsomagolni, csak szólnunk kell, hogy milyen ételek okoznak érzékenységet és a szakácsok már száműzik is az ételeinkből. A személyzet kedvessége, az árak, a vendég-, család- és bababarát szolgáltatások rendkívül meggyőzőek.

Kedvező nyári, őszi akcióikat, egészségmegőrző, beauty csomagajánlataikat itt  és itt érhetik el.

közösség

további frisss

lap tetejére