Vállalkozásfejlesztés pályázati forrásból és önerőből

szróbert-TT • 2014. augusztus 30., szombat •
Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a megyeszékhelyre kerültünk és zömében Vas megyei és szombathelyi vállalkozók igényeit szolgálhatjuk ki - hangzott el a Vasi Bér-Gép Építőipari Gépkölcsönző Kft. százmillió forintos beruházását képező új irodaház- és telephely átadó ünnepségén. A cég vezetői most autószerelők és nehézgépkezelők jelentkezését várja.
Vállalkozásfejlesztés pályázati forrásból és önerőből

Egy vállalkozásfejlesztési pályázati forrásból, 50% önerőből és 50% állami támogatásból valósítottuk meg elképzeléseinket. 1990-ben alakult az építőipari gépek, autódaruk és földmunkagépek kölcsönzésével foglalkozó vállalkozásunk, mely most már áttette Szombathelyre a telephelyét - tudta meg honlapunk Tóth Zsolt ügyvezetőtől. 

Az új irodaház és telephelyavató ünnepségen résztvevő Puskás Tivadar polgármester bejelentette, hogy Szombathely Megyei Jogú Város Közgyűlése hamarosan csökkenti az építményadót, ezzel is támogatva a Csaba úti ipartelepen bővíteni kívánó vállalkozások lehetőségeit. 
A frisss.hu a helyszínen megtudta, hogy nemcsak gépek, de kezelőszemélyzet kölcsönzésével is foglalkozik a Vasi Bér-Gép Kft., mely most három fő autószerelő, illetve nehézgépkezelő jelentkezését várja.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére