Mészöly szerint

Szita Róbert • 2015. szeptember 19., szombat •
Újabb rangadó vár a Haladás labdarúgóira, ezúttal a tabella negyedik helyén álló Honvéd látogat a meglepetéscsapatnak tartott, a dobogó második fokát elfoglaló szombathelyiek otthonába. Mészöly szerint a fantasztikus hazai közönség előtt győzni illik és győzni kell.
Mészöly szerint

A Haladás vezetőedzője honlapunknak elmondta, hogy mivel egy hónap eltelt az utolsó hazai meccs óta, már mindenki nagyon várja a Haladás – Honvéd találkozót.

Változtat majd az idegenben mutatott játékfelfogáson?
Ezúttal is olyan játékfelfogással kell pályára lépnünk, ami az előző fordulókban is bennünket jellemzett, és eredményre vezetett. Sikerült pontokkal a tarsolyunkban hazatérni a vendégségben játszott meccsekről, és mindössze egy gólt kaptunk, azt is emberhátrányban játszva. 

Mi dönthet a szombat esti meccsen?
Nagyon sok a hasonlóság a két csapat között, hiszen hasonló képességű csapatrészek alkotják mindkét együttest. Azt gondolom, hogy nagyon erőszakos és motivált csapat lesz a Honvéd. szeretnénk megakadályozni, hogy a kellemetlen és gyors támadóik ne tudjanak fickándozni és már a támadásban megszervezzük a védekezésünket. A közönség bevonásával nekünk csakis a győzelem lehet a célunk, ezért pedig támadnunk kell. Nagyon hiszek a fiúkban és tudom, hogy motiváltak lesznek és nyerni akarnak. Szeretnénk Szasa Popin testi erejét, fejeseit kihasználni, és az ellenfél pontrúgásait jól kivédekezni.
A Paks elleni első félidő etalon volt, ezt szeretnénk megismételni, illetve a legfontosabb pillanatokban jó döntéseket akarunk hozni.

A Fradi mögött rendkívül kiegyensúlyozott a mezőny, de két esetleges hazai győzelemmel a Hali is megerősíthetné helyét a dobogón…
Igen, én is úgy érzem, ez is a célunk, bár a két bajnoki között még Magyar Kupa meccsünk is lesz. A Honvéd és a Vasas ellen nagyon értékes győzelmeket arathatunk, ha mindenki odateszi magát és újra csapatként funkcionálunk.

Több hiányzónk is lesz…
Igen, Iszlai Bencét négy meccsre eltiltották, Ugrai és Martinez pedig sérült. Bármelyik európai topcsapat megérezné, ha három kezdőjátékosa kiválna, ezzel mi sem vagyunk másként. Mégis azt hiszem, hogy a ,,helyettesek” Nagy Patrik, Szasa popin, Fehér Zoltán bizonyíthatja, hogy azonos képességűek a jelenlegi hiányzókkal.   

Pont vagy pontok?
Azt szeretnénk, ha mindhárom pontot begyűjtenénk és a játékunkkal kiszolgálnánk szenzációs közönségünket. 

A Haladás - Honvéd meccs 18 órakor kezdődik a Rohonci úton. 

 

közösség

további frisss

lap tetejére