Mészöly Géza: felkészültünk, jöhet a Puskás Akadémia!

Szita Róbert • 2015. május 30., szombat •
Nagy akarattal és lelkesedéssel, de tiszta fejjel kell játszanunk, és akkor tehetjük fel az i-re a pontot, ha szombaton legyőzzük az ellenfelünket, ezt Mészöly Géza vezetőedző nyilatkozta honlapunknak az OTP Bank Liga utolsó, a szombathelyi zöld-fehérek számára sorsdöntő mérkőzése előtt. A Szombathelyi Swietelsky-Haladás – Puskás Akadémia meccs 19 órakor kezdődik a Rohonci úton.
Mészöly Géza: felkészültünk, jöhet a Puskás Akadémia!

Gondolt arra, hogy minden az utolsó fordulóban dől el?
Amikor a négy mérkőzésre szóló megbízást megkaptam, már akkor tudtam, hogy a negyedik meccsen is szükségünk lesz a pontra, pontokra. Akkor tudjuk feltenni az i-re a pontot, ha szombaton legyőzzük az ellenfelünket. Bízom a csapatban és abban, hogy mindenki maximálisan odateszi magát és elkövet mindent azért, hogy a csapat NB I-es maradjon. Emelt fővel szeretnénk lejönni a pályáról és a meccs után szeretnénk mind a szurkolóink, mind egymás szemébe nézni.

A Haladás kezében van a saját sorsa…
Valóban, nekünk azzal kell törődnünk, hogy működjön a játékunk. Egymást kisegítve, odakoncentrálva, nagy akarattal és lelkesedéssel, de tiszta fejjel kell dolgoznunk. Nem lesz egyszerű feladat, hogy agresszívan játsszunk, de még tisztán is gondolkodjunk és gólokat is rúgjunk, de muszáj lesz!

Ki vigyáz az ellenfél gólgyárosára?
Tischler Patrik semlegesítése közös feladat, az a lényeg, hogy együtt legyünk jók.  

A Haladás várhatóan a Rózsa – Gaál, Alcibiade, Angyal, Jánvári – Nagy, Iszlai, Radó – Martinez, Rocchi, Halmosi összeállításban fut ki a pályára. 

Devecseri sárga lapok miatt, Grabant Bence pedig az egyik hétközi edzésen elszenvedett részleges bokaszalag-szakadás miatt hiányzik majd. Fehér, Katona, Jagodics, Dudás továbbra is sérült, Németh M. az U20-as világbajnokságon szerepel. 

 

közösség

további frisss

lap tetejére