Megvan Lódi Tamás utóda!

PCS - fotó: haon • 2016. december 03., szombat •
Új vezetőedző érkezett a Swietelsky-Haladás VSE futsal együtteséhez.
Megvan Lódi Tamás utóda!

Az előző két bajnokságot rendkívül eredményesen zárták a szombathelyi teremlabdarúgók. A keretben lényegi változás nem történt, ráadásul Halmos érkezésével bővült a zöld-fehérek variációs lehetősége is. Ennek ellenére nem sikerült eddig a 2016/17-es szezon, hiszen a csapat csak a 9. pozíciót foglalják el, amelynek következtével Lódi Tamás vezetőedző lemondott.

Az eltelt időszakban Pálmay Tamás-Bánfalvi Zsolt kettőse vette át az irányítást, megbízott edzőként tevékenykedve. A felsőházba kerülés még elérhető a vasi futsalosok számára, így minden lehetőséggel élniük kell. Most pedig megvan a Hali új vezetőedzője Turzó József személyében, aki azonnal munkához is lát.

A szakember elég komoly múlttal rendelkezik, hiszen az MVFC Berettyóújfalunál játékosként bajnoki címet szerzett. Aktív pályafutását befejezve vezetőedzőként is tevékenykedett egykori csapatánál és tette mindezt rendkívül eredményes módon. A berettyói együttessel bajnokságot és magyar kupát is nyert, a Fustal Cup-ban pedig az Elit Round-ba vezette a piros-fehéreket. 

közösség

további frisss

lap tetejére