Magyarország – Belgium az EPCOS Szurkolói Házban

Epcos, frisss.hu • 2016. június 25., szombat •
Vasárnap a Magyarország – Belgium mérkőzéssel folytatódik a közös szurkolás az EPCOS Szurkolói Házban. Kapunyitás 20:00-kor.
Magyarország – Belgium az EPCOS Szurkolói Házban

Vasárnap a Magyarország – Belgium mérkőzéssel folytatódik a közös szurkolás az EPCOS Szurkolói Házban. A meccs 21:00-kor kezdődik, a kapunyitás 20:00-kor lesz. Érdemes időben érkezni, mivel már a kapunyitás előtt az Energy Dance Team és az Ataru Taiko közös produkciója alapozza meg a hangulatot a Március 15.-e téren.

A meccs kezdete előtt a szurkolók EB fal előtt fényképezkedhetnek. A rákészüléshez nézegessetek fényképeket az EPCOS Szurkolói Házból. A további képeket megtaláljátok az EPCOS facebook oldalán.

SZÁLLJ BE AZ EPCOS CSAPATBA

Az EPCOS Szurkolói Ház az a hely, ahol a magyar csapatra és a munkahelyedre egyszerre lehetsz büszke. Ha a következő EB meccsen már EPCOS munkatársként szurkolnál, küldd a jelentkezésed most. Milyen pozíciókra jelentkezhetsz?

GÉPKEZELŐ

MŰSZAKVEZETŐ

LABORTECHNIKUS

KARBANTARTÓ MÉRNÖK

FOLYAMATMÉRNÖK

TERMÉKFEJLESZTŐ (anyagspecialista)

TERMÉKFEJLESZTŐ (villamosmérnök)

KONSTRUKTŐR (gépészmérnök)

JELENTKEZÉS

A jelentkezésedet a HRSzombathely@epcos.com címre küldd, vagy jelentkezz személyesen Szombathelyen a Csaba u. 30. szám alatti EPCOS központban. 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére