Megérdemelt siker: Haladás - Szekszárd 26-23

szróbert-HCs • 2014. november 22., szombat •
Noha nagyon szoros és mindvégig küzdelmes volt a meccs, mindvégig mi irányítottuk a találkozót, és mind védekezésben, mind támadásban jobbak voltunk. Simona Hajdúk kiváló kapusteljesítménye, valamint a szoros és eredményes védekezés adta meg a későbbi győzelem alaphangját. Le a kalappal a lányok előtt - nyilatkozta honlapunknak a meccset értékelő Bölöni Roland. A Haladás VSE vezetőedzője szerint nagyon fontos győzelmet arattak a zöld-fehér lányok a rendkívül szervezett és jó erőkből álló szekszárdiak ellen. Mivel a budaörsiek meglepetésre kikaptak ebben a fordulóban, így mellettük az ugyancsak 18 pontos Haladás VSE és Szekszárd hármas holtversenyben áll a tabella élén.
Megérdemelt siker: Haladás - Szekszárd 26-23

Haladás VSE – Szekszárd 26-23 (14-11)
Az első félidőben, ha nagyon szorosan, minimális különbséggel is, de végig uralta a meccset a Haladás, és a szünetre 14-11-es állásnál vonulhattak az öltözőbe a csapatok.

Aztán a második félidő elején feljebb kapaszkodott a vendégcsapat, 15-13 volt ekkor. A következő percekben magukhoz tértek a zöld-fehérek, így a 40. minutumban 16-14 állt az eredményjelzőn. A következő 5 perc döntő volt, hiszen előbb Mayer, majd Pukler is kihagyta a 7 méterest, de Debreczeni Luca személyében megtalálta a kíméletlenül büntetőt Bölöni Roland, így 19-16-ra módosult az eredmény.

Simona Hajdúk kiváló teljesítménye is kellett ahhoz, hogy egy pillanatra se jöjjenek közelebb a szekszárdiak, így az 50. percben azt láthattuk, hogy 21-18. Ezután is tartani tudta a távolságot a Hali, 5 perccel a vége előtt 24-21 állt az eredményjelzőn. Aztán kicsit meleg volt a következő 2-3 perc, mert 25-23-ra is feljött a szekszárdi együttes, ráadásul ők támadhattak. Gólt viszont ők már nem lőttek, a mieink pedig beállították a végeredményt, 26-23 lett a végén. 
A meccs után percekig zúgott a ,,szép volt lányok” és a ,,hajrá Hali” rigmus. A tabella élén holtverseny van, hiszen a Budaörs, a Haladás VSE és a Szekszárd egyaránt 18-18 pontot gyűjtött. 

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére