Kupabravúr: Továbbjutott a Haladás VSE!

szróbert-hcsaba • 2014. november 12., szerda •
A mester megérezte, hiszen Bölöni Roland már a hétvégi bajnoki után azt nyilatkozta honlapunknak, hogy szerda este megcincálják az NB I-es szegediek bajuszát. És sikerült, a Haladás ugyanis végig rendkívül fegyelmezetten, nagy akarással és küzdeni tudással, remek egyéni teljesítményekkel kiütötte élvonalbeli ellenfelét a Magyar Kupa további küzdelmeiből és megnyerte a nyolcaddöntőt! A legeredményesebb hazai gólszerző Mayer Maja a frisss.hu-nak elmondta, hogy rendkívül büszke a csapatra, a mindent elsöprő akaraterőre, mely a hazai közönség buzdításával együtt érett győzelemmé.
Kupabravúr: Továbbjutott a Haladás VSE!

Az első félidő fantasztikus iramban kezdődött, az 5. percben 3-3 volt az állás. Potyogtak a gólok, szinte minden bejött a zöld-fehéreknek, és a 15. percben már 11-8-ra vezettek a hazaiak. Aztán a vendégek kicsit felzárkóztak, a 20. minutumban 14-12-re jöttek fel, majd a következő percben már egyenlő állás volt (21-21). A mellettem ülő szurkolókban felmerült, hogy elfáradtak a lányok, de nem! A 25. percben megint a szombathelyiek előnyét mutatta az eredményjelző, 16-15 volt ide. Jókor jöttek Pukler és Mayer góljai, valamint S. Hajdúk bravúrjai, így a félidőben 18-17 volt az eredmény. 
A második félidő elején nagyon bekezdett a szegedi csapat, a 35. percben 20-21-re, majd a 40. percben már 22-24-re módosult az eredmény, ám a 45. minutum újra egált hozott, 27-27. Ezután Szendrei Barbara percei jöttek, és az 50. perc újra hazai előnyt jelzett, 31-30. A következő percekben dőlt el – szerintem – a meccs. Három gólt is sikerült dobni Bölöni Roland lányainak úgy, hogy közben csak egyet sikerült az ellenfélnek, 34-31 volt az állás 5 perccel a vége előtt. Aztán újra nagyot védett a kitűnő formában lévő S. hajdúk, de Mayer 10 és Pukler 9 gólja is hatásos volt. A végén felállva ünnepelt a hazai közönség és zúgott a szép volt lányok, hajrá Hali! A végeredmény 35-33 lett, a Haladás VSE a Magyar Kupa legjobb 8 csapata közé jutott. 
Bölöni Roland a győztes kupameccs után kicsit elérzékenyült, majd az öröm első pillanatai után a frisss.hu-nak elmondta, hogy a lelkesedés hozta meg a továbbjutást. Az erőnlétünk fantasztikus volt, a csapat minden tagja odatette magát és mindenki nagyon akarta a sikert, ezzel minden álmunk beteljesedett ma. 

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére