Kovács Lóránt szerint kemény összecsapás vár a zöld-fehérekre

Frisss - fotó: frisss, Haladás.hu • 2016. október 29., szombat •
Győzelemmel folytatná bajnoki szereplését a Haladás.
Kovács Lóránt szerint kemény összecsapás vár a zöld-fehérekre

A Ferencváros elleni összecsapás során nemcsak helyzetek számában, hanem gólok tekintetében is legyőzte a Haladás fővárosi riválisát. A zöld-fehér rangadót követően egy meglepő vereség következett - a Mezőkövesd otthonában kapott ki a Hali, a végeredményt látva meglepően simának mondható találkozón.

Néhányan kemény kritikát fogalmaztak meg a csapattal szemben, azonban a Haladás vezetőedzője, illetve középpályása szerint nem kell megkongatni a vészharangokat.

Mészöly Géza szerint a csapatot sújtó sérüléshullám rányomta a bélyegét az együttes akkor mutatott játékára: Nem kell túlmisztifikálni a vereségünket. Több játékosunk sérülés miatt nem állhatott rendelkezésünkre, remekül játszott a Mezőkövesd, ráadásul szerencsénk sem volt. A találkozót követően kiértékeltük a látottakat és a felmerülő problémákat, hibákat kielemeztük. A Vác elleni Magyar Kupa-mérkőzésen több játékosomnak is lehetőséget adtam, akik eddig kevesebb szóhoz jutottak. Bebizonyították, hogy rájuk is lehet számítani, épp ezért önbizalommal telve futhatunk neki a Honvéd elleni mérkőzésnek.

Kovács Lóránt (képünkön), a Haladáshoz télen érkező középpályás szerint csapatának minden esélye megvan arra, hogy győztesen hagyja el a pályát.

Február óta háromszor játszottunk a Honvéd ellen - ebből kétszer az előző, egyszer a mostani szezonban. Két győzelem, egy döntetlen a mutatónk, ami szerintem nem rossz. Ráadásul mindkét sikert a fővárosban értük el. Ha csak az eredményeket nézzük elmondhatjuk, hogy gólzáporra ne számítson senki. Egy kemény és küzdelmes mérkőzés vár ránk, de úgy érzem, ezúttal is sikerül meglepnünk Marco Rossi csapatát.

közösség

további frisss

lap tetejére