Kézilabdás szilveszter

Szita Róbert - Fotó: facebook.com és Hornyák Emőke • 2016. január 02., szombat •
Remekül érezték magukat szilveszter éjszaka a Kozma Szerszám – Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia fiataljai. Mayer Maja, Szendrei Barbara és Csire Fanni azt is elmondja, miért.
Kézilabdás szilveszter

Az NB II északnyugati csoportját hibátlan teljesítménnyel vezető klub gólzsákja, Mayer Maja az év utolsó éjszakáján inkább kikerülte a szórakozó tömeget.

Mivel ilyenkor a szórakozóhelyek tömve vannak, ezért oda nem szívesen nem mentem volna, így a barátokkal kitaláltuk, hogy egy kis összejövetellel ünnepeljük meg az újév kezdetét – tudtuk meg a mindig mosolygós szélső játékostól, aki azt is elmondta, hogy az együtt szórakozó társaságban kézilabdázók, így Pukler Glória és Jámbor Réka is feltűnt.

A csapat beállósa, Szendrei Barbara a barátjával és kisebb társasággal töltötte a szilvesztert.

Házibuliztunk egy jót, előtte persze találkoztam a barátaimmal, majd elmentünk dartsozni, és persze koccintottunk is az újév tiszteletére – tette hozzá a honlapunknak nyilatkozó Szendrei Barbara.

A mindössze 16 esztendős Csire Fanni a tavalyihoz hasonlóan a barátnői, és pár csapattársa körében töltötte az óesztendő utolsó éjszakáját. 

Többek mellett Győrffy Réka és Szovák Viktória társaságában töltöttem a szilvesztert, egy fiataloknak szervezett zártkörű rendezvényen, ahol kiváló volt a hangulat, és remek bulit szerveztek a kitalálók – mondta el a frisss.hu-nak Fanni.

Bölöni Roland ,,lányai” január 4-én már megkezdik a felkészülést a februárban folytatódó bajnokságra. 

közösség

további frisss

lap tetejére