Győztes az autóelektronikai alkatrészgyártó

frisss.hu • 2014. december 02., kedd •
Két kategóriában is díjat nyert a TDK csoport tagjaként és Szombathely egyik legnagyobb munkáltatójaként működő autóelektronikai alkatrészeket fejlesztő és gyártó EPCOS társadalmi felelősségvállalás programjaival a vállalati felelősségvállalás legnívósabb magyarországi megmérettetésén, a CSR Hungary-n. Az EPCOS Suli Művek Programmal az Oktatás, kultúra, „Hasznos vagy – érezd hasznosnak magad” programjával pedig az Esélyegyenlőség kategóriában érte el az első helyezést. Idén az EPCOS volt az egyetlen vállalat, amely a CSR Hungary-n duplázott, és két programja is a díjazottak között szerepelt.
Győztes az autóelektronikai alkatrészgyártó

Az oktatás területén az ország legjobb CSR-programjának járó elismerést az EPCOS Suli Művek program érdemelte ki, amely a szombathelyi általános iskolások reáltárgyak iránti vonzódásának növelését célozza. A vállalat az EPCOS Suli Művek Program részeként adta át Magyarország első 3D technológiával felszerelt általános iskolai csúcslaborját Szombathely legnagyobb általános iskolájában, hogy 21. századi csúcstechnológiával segítse a természettudományos tárgyak oktatását.
A szombathelyi EPCOS négy évvel ezelőtt indította el az azóta folyamatosan működő „Hasznos vagy – érezd hasznosnak magad!” programot, amely a megváltozott munkaképességű embereknek nyújt segítséget a munka világába való visszatérésben és a rehabilitációs folyamatban is fontos támogatást nyújt. A két szálon futó program másik vonulata a fogvatartottak szabad életbe való visszavezetéséhez nyújt támogatást.
A részleteket csatoltuk.
Ha további információra, nagy felbontású fotóra vagy nyilatkozóra lenne szükséged, keress nyugodtan.
(A díjátadón készült képen szereplők balról jobbra: Kárpáti Zoltán, Leonar3Do International Zrt., ügyvezető igazgató; Saliga Enikő, Wolf Kommunikáció, médiakapcsolati vezető; Szalkai Eszter, Wolf Kommunikáció, PR menedzser,          Takács Balázs, EPCOS ügyvezető igazgató; Kőváriné Fekete Marietta, Paragvári Általános Iskola, igazgató; Jagodics Krisztina, EPCOS, PR menedzser; Gergácz Gábor, Paragvári Általános Iskola, informatika tanár)

közösség

további frisss

lap tetejére