Itt lesznek útlezárások a Szentivánéji Vigasságok miatt

frisss.hu fotó: Hornyák Emőke • 2017. június 22., csütörtök •
Változik a buszközlekedés is.
Itt lesznek útlezárások a Szentivánéji Vigasságok miatt

Forgalomkorlátozások Szombathelyen a Szentivánéji Vigasságok alatt:

A Szombathelyi Rendőrkapitányság értesíti a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy a Szentivánéji Vigasságok idejére az alábbi forgalomkorlátozásokra lehet számítani a megyeszékhelyen.

Lezárásra kerül:

2017. június 24-én délelőtt 9 órától

                           2017. június 25-én éjjel 2 óráig,

- a Bartók Béla körútnak a Kenderesi utca és a Gagarin utca közötti szakasza,

- a Kenderesi utcának a Bartók Béla körút és a Fürdő utca közötti szakasza,

- a Kárpáti Kelemen utcának az Árpád út és a Bartók Béla körút közötti szakasza.

A rendezvény helyszínére kizárólag a behajtási engedéllyel rendelkező gépjárművek haladhatnak be, továbbá a Mentőszolgálat, a Katasztrófavédelem és a Rendőrség járművei számára engedélyezett még a közlekedés. A Hotel Claudius, valamint a Szombathelyi Fedett Uszoda és Termálfürdő vendégei számára munkatársaink engedélyezik a behajtást. A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Buszközlekedés változása:

2017. június 24-én (szombaton) 10.00 órától és  június 25-én (vasárnap) üzemzárásig a szombathelyi „29A” és „29C” jelzésű autóbuszok az alábbiak szerint közlekednek.

A vasútállomásról induló és a vasútállomásra érkező járatok nem érintik az Uszoda és a Tófürdő elnevezésű megállóhelyeket. A járatok a Rohonci út – Magyar László utca – Gagarin út útvonalon közlekednek, és valamennyi kijelölt megállóhelyen megállnak.

Az eredeti forgalmi rend június 26-án (hétfő) üzemkezdettől áll vissza. A rendezők a lakosság és az utazóközönség megértését kérik.          

A szombathelyi Szentivánéj részletes programját itt találja!                   

közösség

további frisss

lap tetejére