Heti szexhoroszkóp (jún. 21- 27)

Seprenyi Fanni • 2015. június 20., szombat •
Ezt mondják a kártyák.
Heti szexhoroszkóp (jún. 21- 27)

KOS márc. 21- ápr. 20.

Kedves Kos! Ezen a héten használja a nyelvét, minden adandó alkalommal! Le fog venni mindenkit a lábáról! Forró csókok mámorában fog telni a hét, vad kalandok közepette, igazi lepedőakrobatává avanzsálódik a hét végére. Csodálatos bolygóállás kedvez Önnek, használja ki! Pörgesse fel kapcsolatait, jó időszak elé néz! A hét erogén zónája a nyelv!

BIKA ápr. 21- máj. 20.

Kedves Bika! Ezen a héten az élet kárpótolni fogja mindenért, a hálószobában rendkívüli vágyat fog érezni partnere iránt. Úgy fogja magát érezni, mint egy nyúl, de vigyázzon hova nyúl, egy óvatlan mozdulat könnyen balul ütheti a dolgokat! A csillagok az orgazmusok minőségét támogatják és nem a mennyiségét! A hét erogén zónája a talp.

 IKREK máj. 21- jún. 21.

Kedves Ikrek! Ezen a héten lehull a lepel, nem kell tovább szenvednie, mesésen fogja érezni magát, kielégültebb és kisimultabb lesz, mint valaha. Barátai irigykedve figyelik Önt, az arcára lesz írva a gyönyör hagyatéka! Készüljön rá, szexmaraton lesz! A hét erogén zónája a lágyék!

RÁK jún. 22- júl. 22.

Kedves Rák! A héten helyezze előtérbe az orális kényeztetést, ha most jól adja, később kapni is fogja, legalább olyan minőséget nyújtson, amilyet elvár! Nyelvre fel! Szép időszak vár Önre! Ne siesse el a dolgokat, készítse elő megfelelően a terepet! A hét erogén zónája a mellbimbó!

OROSZLÁN júl. 23- aug. 23.

Kedves Oroszlán! Készüljön fel, hogy a héten elő fog kerülni az anális szex kérdése, na és ha a téma előjön nincs apelláta. Vagy kidumálja a helyzetet, és késleltetve letereli partnerét a témáról a vagy belecsap és egy új dimenzió kapujában találja magát! Ne féljen előre semmitől, mindig dönthet másképp is! A hét erogén zónája az ánusz!

SZŰZ aug. 24- szept. 23.

Kedves Szűz! Lazítson kicsit, pihentesse szexualitás kapuját! Ne várja, hogy megoldódjon minden anélkül, hogy tenne érte, álljon fel a fotelből és rakja rendbe magát ott alul is, hogy méltó temploma lehessen párja számára! Nem fog a sült galamb magától meggyógyítani semmit! A hét erogén zónája a csikló!

MÉRLEG szept. 24- okt. 23.

Kedves Mérleg! Ez a hét kedvez a pihenésnek, visszafoghatja vágyait és tartalékolhatja erejét a következő hetekre! Akkor már jobban fog dominálni az, ami a nadrágban van! Ne aggódjon méretei miatt, az adottságai alapján Ön tökéletes! Higgye el, Önnek van a legszebb! A hét erogén zónája a lábujj!

SKORPIÓ okt. 24- nov. 22.

Kedves Skorpió! Ezek a napok nem kedveznek elfojtott vágyainak! Ne akarjon most másfelé kacsintgatni, a lebukás szinte garantált! Maradjon hűséges, nem éri meg eldobni azt a biztonságot, ami Önnek megadatott azért a bizonytalan kíváncsiságért, ami izgatja a fantáziáját! A hét erogén zónája a köröm!

NYILAS nov. 23- dec. 21.

Kedves Nyilas! Magára marad a héten, a maszturbáció legmélyebb bugyraiban fedezheti fel teste legszentebb templomát. Nem kell keseregnie sokáig emiatt, ez senem szégyen, se nem dicsőség! Hamarosan jönni fog az a partner, aki mellett nem lesz szüksége egyik kezére sem! A hét erogén zónája a bőr.

BAK dec. 23- jan. 20.

Kedves Bak! A hét végére határozottan fáradtnak fogja érezni magát, ne feledje, hogy a minőség fontosabb a mennyiségnél, igazi gyönyörben csak azzal lehet része, akiben a láng méltón ég az Önben élő lánghoz! Ne hazudtolja meg Önmagát, ha nem akarja, hogy kísértse a lelkiismerete. A hét erogén zónája a hónalj!

VÍZÖNTŐ jan. 21- febr. 19.

Kedves Vízöntő! Fordítson figyelmet az intim területek megfelelő gondozására, kerülje a lila fehérneműt, hiszen az a kieléguletlenség színe, a héten pirosat hordjam mindenben és garantált a hódítás! Legyen türelmes, lassú víz partot mos! A hét erogén zónája a vádli.

HALAK febr. 20- márc. 20.

Kedves Halak! Dicséretre vágyik, ezt csak akkor kaphat, ha ad is, először adjon! Dicsérje minden nap párja nemi szervét! Hiszen ilyen gyönyörűt még sosem látott! Fantasztikus együttlétekben lehet része, ha jól használja meggyőző képességet. A hét erogén zónája a fog.

A Frisss.hu jósnője Seprenyi Fanni

 

"Rendezvényszervező vagyok, aki jósol, és mindenféle testet és lelket feltöltő dologgal foglalkozik, például biorezonancia méréssel, alakformálással, meditációval, asztrológiával, radiesztéziával, auratisztitással, esküvőszervezéssel és sorolhatnám, de igazából ember vagyok, nő vagyok, tudom mi faj, érzem a sebeid, ismerem a gyengesegeid, tisztában vagyok a képessegeiddel, én vagyok az akinek nem tudsz és nem is kell hazudni, ott szólok hozzad ahol a legjobban van rá szükséged, mutatok egy irányt, amerre nézz, de amit ott látsz az a Tied! Gyakran tartok tükröt. Hiszek benne, hogy nincs elveszett lélek, csak emberek, akik elfelejtettek szeretni, egymást, es saját magukat. Azt szeretném, hogy legyél boldog,és szerethető, nevess ameddig lélegzel, szeress ameddig élsz! Ne félj semmitől, ne ragaszkodj görcsösen a múltadhoz. Legyen hozzád méltó értékrended és megtanulj méltón élj a benned égő lánghoz. Élni segítek, jól élni és nem túlélni. Engedd el, ami menni akar és fogadd be ami jönni akar, hagyd, hogy kivirágozzon a lelked, mert a világ a bátraké, légy bátor, szeress bele Önmagadba, minden nap, minden reggel, akkor fog tudni más is szeretni! Ha van egy Álmod küzdj meg érte, és soha ne Érd be kevesebbel! Segítek felébreszteni a Benned szunnyadó óriást, az intuiciódat! Utat mutatok a boldogsághoz, végigkísérlek az önismeret útján, de a munkát Neked kell elvégezned."

Hívható vagyok a 0670/ 429-89-24-es telefonszámon, de bárki rám írhat a Facebook-oldalamon is és megbeszélünk egy időpontot. 

 
 

 

közösség

további frisss

lap tetejére