Focipályáról a kórházba: Halmosi után Török is mentőautóban távozott

SzR-HCs • 2015. július 22., szerda •
A vasárnapi Fradi meccsen Halmosi Péter csapatkapitány, a ma délelőtti, Siófok elleni edzőmeccsen pedig a mindössze 18 esztendős Török Milán szenvedett súlyos sérülést. Nem mellesleg a meccset a Haladás nyerte.
Focipályáról a kórházba: Halmosi után Török is mentőautóban távozott

A szombati, Videoton elleni bajnoki meccsre készülve az NB II-es Siófokot fogadta a Rohonci úton a Szombathelyi Swietelsky-Haladás. Mészöly Géza vezetőedző ez alkalommal azoknak szavazott bizalmat, akik a Fradi ellen csak rövid időre vagy egyáltalán nem kaptak lehetőséget. 

Szombathelyi Swietelsky-Haladás – Siófok 2-1 (1-1)

Haladás: Rózsa – Schimmer, Devecseri, Jánvári, Gaál – Batarelo, Németh M. (Petró 60’), Török, Nagy P. (Szőke 46’), Medgyes (Keresztes 80’) – Popin (Marsai 60’)

A matinén a siófokiak kezdtek jobban, hiszen a 39. percben Nagy János értékesített egy büntetőt, ezzel szerzett vezetést az ellenfél, 0-1. Aztán 3 perc múlva Medgyes egalizált, 20 méterről nagy gólt ragasztott a bal felső sarokba, 1-1.  A 47. percben Németh Márió állította be a végeredményt, miután Medgyes beadását a védők röviden fejelték ki, az U20-as válogatott tagja a jobb alsó sarokba bombázta a labdát, 2-1. 

A 83. percben egy durva szabálytalanság után Török Milán szenvedett súlyos sérülést, miután ölben vitték le, a mentők kórházba szállították. Állapotáról Vörös Csaba, a Haladás technikai igazgatója tájékoztatta a frisss.hu-t.


A röntgen után a fiatal támadó középpályás bal bokáján szárkapocscsonttörést diagnosztizáltak. Ez a külső bokatörés az előzetes diagnózis szerint 2-3 hónapos kihagyást feltételez. Az első edzéseket optimális esetben októberben kezdheti el Török Milán – nyilatkozta honlapunknak Vörös Csaba.    

Török Milánt még ma megműtik.  

kapcsolódó galéria


TOP

közösség

további frisss

lap tetejére