Artner tapsot, Kuttor füttyöt, a Haladás pedig négyet kapott

SzR-HCs • 2015. május 02., szombat •
Kiesési rangadót játszott ma este a labdarúgó NB I 26. fordulójában a Szombathelyi Swietelsky-Haladás és a Dunaújváros csapata. A kispadon Kuttor Attila, illetve a korábbi zöld-fehér sikeredző, Artner Tamás feszült egymásnak. Kuttor harcias, precízen játszó és egységes csapatot ígért, Artner pedig azt szerette volna, ha gólt, gólokat szerez új csapata. Mindkét trénernek és csapatnak hatpontos meccs volt ez, sajnos a vendégek akarata érvényesült és sima dunaújvárosi siker született. Az 1-4-es vereséggel a kiesőhelyre csúszott vissza a Haladás. A dunaújvárosi gólokat Eppel (3) és Jakab szerezték, a mieinknél a csereként beállt Rocchi volt eredményes.
Artner tapsot, Kuttor füttyöt, a Haladás pedig négyet kapott

A félidő végén vezetést szereztek a vendégek. Orosz Márk ívelésére Eppel Márton érkezett, és nyolc méterről a kapu bal oldalába fejelt, (0–1)
A szünetben kettős cserét alkalmazott Kuttor Attila, ám a 49. percben újra Eppel fejelt gólt, most Jakab Dávid passza után, 10 méterről, (0-2). 

Négy perccel később Jakab is feliratkozott a gólszerzők közé, 14 méterről lőtte ki a jobb alsót, (0–3). A reményt a 70. percben két cserejátékos hozta vissza a szombathelyiek számára: Bühler tálalt középre, Rocchi pedig 6 méterről a kapu közepébe bombázott, (1–3).

Aztán Eppel gondoskodott arról, hogy esélye se legyen a Halinak, egy felívelt szabadrúgást követően levette a labdát, majd 8 méterről, fordulásból a kapu közepébe vágta, (1–4). 

Az eredmény a későbbiekben már nem változott, így az eddig idegenben nyeretlen Dunaújváros a kiesés elkerülése szempontjából rendkívül fontos három ponttal távozott Szombathelyről. A Haladás ezzel a 15. helyre csúszott vissza, a Dunaújváros beelőzött, jelenleg a 14. helyen áll. 

A meccs után a szombathelyi közönség Artner Tamást éltette, illetve a Haladás vezetőinek menesztését követelte. 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére